KUBİLAY AKTAŞ: ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA

Gizli Telkinle Kuran Terapisi’ kitabının yazarı Kubilay Aktaş aileleri uyardı: Çizgi filmler, sinema filmleri, yerli, yabancı diziler, ünlü markaların kıyafetleri… Aslında hepsi gizli birer mesaj taşıyor. Dikkat!

KUBİLAY AKTAŞ: ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA
 Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Bilinçli Hanımlar Kültür Eğitim ve Psikolojik Gelişim Derneği’nin (BİHAN-DER) katkısıyla gerçekleştirilen, “Aileyi tehdit eden Subliminal Mesajlar ve 25. Kare Nedir? Nasıl Korunabiliriz?” adlı söyleşiye katılan ünlü araştırmacı, yazar Kubilay Aktaş, gizli telkin yöntemiyle aileleri, özellikle çocukları etkileyen tehlikeli mesajları ve bu mesajlardan korunma yollarını anlattı.

‘BEYİN 1 SANİYEDE 400 MİLYAR BİT VERİ KAYDEDİYOR’

Konuşmasına, “Beyin aslında bir Levhi Mahfuz gibi. Alem dürülü ve bükülü şekilde beynimizde toplanmıştır. Beynimiz 1 saniyede 400 milyar bit veriyi alabiliyor. Biz ise bunun sadece 2000 tanesini fark ediyoruz. Ne kadar az değil mi? Bu nedenle görebildiğimiz mesajların yanı sıra göremediğimiz mesajlar da var.” diyerek bilinçaltını anlatan Kubilay Aktaş, bilinçaltımıza subliminal mesajlar (alttan akan veriler) ve eşik altı telkinler uygulandığını söyledi.

‘25. KAREYE DİKKAT’

Subliminal mesajların bir yemeğe katılmış, tadı tuzu olamayan şeyler gibi düşünülebileceğini kaydeden Aktaş, o yemek yendiğinde tüm o istenmeyen şeylerin de farkında olmadan yeneceğini söyledi. Aktaş,  çıplak kadın fotoğrafı gibi cinsellik ifadesi görüntüler ve kuru kafa gibi sembollerin bazı filmlerde 25. kareye yerleştirildiğini belirterek, ‘ Bunu gözümüz görmüyor ancak bilinçaltımız fark ediyor.’ diye konuştu.

‘ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA’

Özellikle çocukların büyüklerden daha çok tehlike altında olduğunu belirten Aktaş, çizgi filmlerin, çocuk dizilerinin, ünlü markaların çocuk kıyafetlerinin bu tarz subliminal mesajlarla dolu olduğunu söyledi. Tüm bu yanlış mesajlar nedeniyle çocuklarımızın daha öfkeli ve daha inançsız olduğunu kaydeden Kubilay Aktaş, çocuklarımızı ve ailemizi korumak için kişilerdeki İslam ahlakı ile inancının sağlamlaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Son kitabı ‘Gizli Telkinle Kuran Terapisi’nde Kuran-ı Kerim ve Yaşam Çiçeği gibi bize ait kavramların da gizli telkin yöntemiyle çocuklarımıza ve gençlerimize aktarılmasını vurgulayan Kubilay Aktaş, program sonunda kitaplarını imzaladı.

HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209