İstanbul Meslekte Birlik İftarda Buluştu

İstanbul Meslekte Birlik İftarda Buluştu

İstanbul Meslekte Birlik İftarda Buluştu

 İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Geleneksel Büyük İstanbul İftarı 1453 Fetih İstanbul Topkapı Tesislerinde görkemli ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Derneğin kuruluşundan beri tertip ettiği ve geleneksel hale getirdiği Büyük İstanbul İftarı 1453 Fetih İstanbul Topkapı Sosyal Tesislerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan üst düzey yöneticiler, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, bağımlı ve bağımsız çalışan meslek mensupları ve çok sayıda misafirin katılımı ile yapıldı. Misafirler arasında Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Antalya ve Erzurum gibi illerden de katılım olduğu ve 1000 kişinin konuk olarak katıldığı Büyük İstanbul İftarında meslek mensupları birbirleriyle hasret giderme imkânı buldu.

Ulusal ve yerel basının yoğun ilgi gösterdiği İftar programı Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ezan-ı Şerif okunmasıyla katılımcılar iftarlarını açtı. Yapılan duanın ardından Dernek Başkanı Kadir Gurbetçi iftar programımızın açılış konuşmasını yaptı. Meslek ve meslektaşın sorunlarına kısaca değinerek, çözüm yollarının kamu otoritesiyle ortak hareketle yapılacağını dile getirdi. Meslekte Birlik ailesinin ne denli büyük olduğunu belirterek artık hedeflerinin İSMMMO Yönetimi olduğuna vurgu yaptığı konuşmasını, programa katkı sağlayan, düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederek bitirdi.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Sayın Bekir Bayraktar kısa bir selamlama konuşması yaparak geceyi tertipleyen Meslekte Birlik ailesinin başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. Meslektaşların fiziki sorunlarının çözümü konusunda İstanbul’daki Vergi Daireleri nezdinde gerekli girişimleri yaptıklarını Vatan Caddesindeki maliye kompleksinde meslek mensuplarına oda tahsis ettiklerini, yine bu komplekste otopark hizmeti verdiklerini belirtti.

Programa katılan İstanbul SGK İl Müdürü Sayın Murat Göktaş kısa bir selamlama konuşması yaparak, bu nazik daveti için Meslekte Birlik ailesine ve onun değerli başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Programda 3.dönem Meslekte Birlik Başkanlığını yapan ve halen TMBP Başkanı ve TURMOB yönetim kurulu üyesi olan Abdülaziz Ural selamlama konuşması yaparak bu güzide camiayı muhteşem bir şekilde bir araya getiren başkan ve yöneticilere teşekkür etti.

Programa katılan Gelir İdaresinin Kurucu Başkanı ve halen TURMOB Yönetim Kurulu Üyesi olan Osman Arıoğlu söz alarak misafirlere bir selamlama konuşması yaptı. Gecenin tertiplenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek “bu camianın artık tek hedefi İSMMMO yönetimini almaktır” dedi.

İftar programına katılan Ankara Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı kısa bir selamlama konuşması yaparak öncelikle Meslekte Birlik ailesini bir araya getirdikleri ve bu güzel iftar programını tertip ettikleri için başkan ve yöneticilere ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra Meslekte Birlik grubunun artık İSMMMO Yönetimini almasının zamanının geldiğini belirtti. Meslektaşın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için çalıştıklarını dile getirerek başkaları gibi meslektaş ve mesleği siyasete malzeme yapmadıklarının üzerine vurgu yaptı. Davet için İstanbul Meslekte Birlik ailesine teşekkür etti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209