İHL’LER YARIŞIYOR!

ÖNDER geleneksel yarışmalarına 2014’te de ara vermiyor.

İHL’LER YARIŞIYOR!

 İHL’LER YARIŞIYOR!

ÖNDER geleneksel yarışmalarına 2014’te de ara vermiyor.

ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği, tüm Türkiye’de bulunan İmam Hatip Lisesi öğrencileri arası yapılan ve her yıl geleneksel olarak farklı sanat ve yetenek dallarında düzenlenen yarışmaları bu yıl da gerçekleştireceğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl karakalemde “Emekçilerimiz” ve fotoğrafta “yaşlılığa saygı” olarak ayrı ayrı belirlenen temalar yerine bu yıl yarışmaların her ikisi için de tek ortak tema belirlendi. “Karakalem Resim” ve “Fotoğraf” alanlarında düzenlenecek olan yarışmaların teması “Kardeşlik” olacak.

ÖNDER’den yapılan açıklamaya göre yarışmalar; İmam Hatip Liseleri’nde okuyan yetenekli öğrencilere, kendilerini gösterebilecekleri bir ortam hazırlamak; kendini geliştirmeye istekli ve yetenekli öğrencileri teşvik etmek ve yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmelerine yardımcı olmak; gençlere fikirlerini açıkça ifade edebilecekleri bir platform sunmak; paylaşma sevgisini geliştirmek; gençlerin ideallerini, dünya görüşlerini anlatma kabiliyetlerini geliştirmek; sanata yetenekli öğrencileri keşfetmek ve gelişmelerini sağlamak gibi amaçlarla düzenleniyor.

Türkiye çapında ve Milli Eğitim’e bağlı olarak okuyan tüm İmam Hatip Lisesi öğrencilerine açık olarak yapılacak yarışmalara, katılımın ücretsiz olacak. Yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceğini belirten ÖNDER yetkilileri; birinciye 2 bin, ikinciye bin, üçüncüye 500 TL para ödülü verileceğini ifade ettiler.

Son katılım tarihinin 10 Nisan olduğu yarışmaların katılım koşullarına, önemli tarihlere ve katılım taahhütnamesine www.onder.org.tr adresinden ulaşılabilir.






SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209