İHH Genel Başkanı: Herkes tövbe etsin

İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, başlatılan yardım kampanyasına destek vermek üzere Düzce'ye geldi.

İHH Genel Başkanı: Herkes tövbe etsin
 Yıldırım,"İHH'nın terör listesine alınması için uluslararası  güçler, O TIR üzerinden bize operasyon yaptılar  hemen bizi batıya ispiyon ettiler" dedi. 

Düzce İHH Başkanlığının Suriye için başlattığı yardım kampanyası belediye önünde konuşlandırılan TIR'da devam ediyor. Kampanyaya destek vermek üzere Düzce'ye gelen İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu Düzce İHH yetkilileri tarafından karşılandı. Yıldırım ile birlikte Düzce'ye gelen Suriyeli Eymen Şaban, "3 senedir Suriye'de zulüm devam ediyor" derken Türkiye'nin kendilerine kucak açtığını belirtti.

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Düzce halkının Bosna Hersek döneminden bu yana bu tür zulümlerde hemen harekete geçtiğini söyleyerek, Düzce'den en az 20 yardım TIR'ı hedeflediklerini belirtti.

Yıldırım, TIR olayıyla ilgili soru üzerine, şunları söyledi:

''HERKES BU YANLIŞ YOLDAN GERİ DÖNSÜN''

Yıldırım, "Şu anda İHH yeryüzünde Müslümanların kendi arasındaki itilafları giderme konusunda bir arabulucudur. Ve en önemli aktördür. Hıristiyanlarla Müslümanlar arasında, doğal olarak yeryüzünde böyle bir konumdaki aktörün karşısında İsrail ve Siyonistler harekete geçti. Biz İsrail için bir tehdidiz ve bununla onur duyuyoruz. Çünkü İsrail bütün insanlık için tehdittir. İHH'nın terör listesine alınması için uluslararası güçler, O TIR üzerinden bize operasyon yaptılar hemen bizi batıya ispiyon ettiler. Kime ispiyon ediyorsun bizi, biz onlardan korksaydık Gazze ablukasını delmeye gitmezdik bu ülke çok önemlidir. Herkes tövbe etsin bu yanlış yoldan geri dönsün."

Yıldırım, Mavi Marmara ile ilgili soruya, "Mavi Marmara harekete hazır halde Haliç'te tutuluyor şu anda. Mavi Marmara zalimi ve gerçek Siyonistleri deşifre etmek için ortaya çıkmış bir hareketti. Akdeniz de kanımızı akıtarak yaptık bunu. Karadaki bu yürüyüşünü devam ettirdikten sonra dünyadaki ve Türkiye'deki siyonistleri deşifre etmek için tekrar yürüyüşüne başlayacaktır" şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209