GÜLEN KÖYÜNÜN GÜLEN YÜZLERİ

Dernekpazarı Gülen köylüleri dayanışma derneği başkanı Ahmet Aktürk hafta sonu düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Gülen köylülerini bir araya getirdi.

GÜLEN KÖYÜNÜN GÜLEN YÜZLERİ

 -Dernekpazarı Gülen köylüleri dayanışma derneği başkanı Ahmet Aktürk hafta sonu düzenlediği  kahvaltı organizasyonu ile Gülen köylülerini bir araya getirdi.

 
     İstanbul Güngören Kınalı caddesi üzerinde bulunan Dernek merkezi lokalinde hafta sonu münasebetiyle bir araya gelen Gülen Köylüleri kuymaklı kahvaltı ile  sabah kahvaltısında birlikte oldular.
 
     Gülen köyünün gülen yüzlerini bir araya getiren ciceği burnunda  Başkan Ahmet AKTÜRK biz bir aileyiz  diyerek herkese örnek olma yolunda calışma yaptıklarını ifade etti.
 
   Kahvaltıya Güngören belediye başkanı Şakir yücel karaman ve Güngören akparti ilçe başkanı ercümen SEVER Of Hayrat derneği başkan vekili sami kılıç genel sekreter emrullah Tellioğlu  ve cok sayıda gülen köylüleri kahvaltıya iştirak ettiler. Hafta sonu olmasına rağmen  uzak yerlerden gelerek  kaynaşma ve birliktelik icin öncülük yapan Gülen köylüleri örnek  calışmaları ile kurulduğu günden bu yana dikkat cekiyor.
 
     Temsilcimize acıklamlarda bulunan Gülen köyü  Dernek başkanı Ahmet AKTÜRK  önümüzde daha güzel calışmalarımız olacak  yönetimimiz yeni ve bir takım hazırlıklarımız var va yapmamız gereken öncelikli işlerin başında öğrenci cocuklarımıza burs  konusunda bir calışmamız var bu noktada  aile bireyliğinin baştacı olan kadınlarımız konusundada burada kahvaltı ve benzeri organizasyonlar yapmaktayız. diyerek son olarak şunları söyledi.Biz elimizden geldiği kadar yapıcı ve kalıcı calışmalarımız olacak   önceki yönetimdeki arkadaşlarımız bunu yaptı bizde buna artı olarak katacağımız calışmalar olacak 'dedi.
 
Haber Foto-sadullah DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209