Giresun Federasyonuna Ziyaretler Sürüyor

Giresun Federasyonuna Ziyaretler Sürüyor

Giresun Federasyonuna Ziyaretler Sürüyor
 Giresun Federasyonunun İstanbul’daki merkezi her hafta yeni konu ve konuklarla istişari toplantılara ev sahipliği yapıyor.

Giresunluların İstanbul’daki en kapsamlı STK’ sı olan Giresun federasyonu İl, ilçe ve köy hemşehri dernekleriyle birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmek, onlarla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmak için belli aralıklarla İstanbul’daki federasyon merkezinde toplantılar düzenliyor.  Federasyonun dün akşamki konukları Doğankent Çatalağaç Köyü Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle, Çanakçı Ege Köy Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleriydi.

Doğankent Çatalağaç Köyü Dernek Başkanı Yunis Meral ve yönetim kurulu üyeleri Ali Şen, Halil Yazar, İkbal Pirdal, Mustafa Yazar, Abdullah Öner Meral, Ali Alim ve Temel Bilecen den oluşan heyet federasyonun çalışmalarından övgüyle söz ettiler. Mayıs ayında yapılacak Taksim yürüyüşü ve Feshane Giresun Günlerine her yıl olduğu gibi yine hazır olduklarını belirten Başkan Yunis Meral; “Giresun adına yapılacak her türlü çalışmada federasyonumuzun yanındayız. Çatalağaç Köyü Halk Oyunları ekibimiz Giresun ve Doğankent kültürü adına önemli bir kazanımdır, bölgemizle ilgili etkinliklerde her zaman yer alabiliriz” dedi

Çanakçı Ege Köy Dernek Başkanı Fatih Aydoğan ile Başkan Yardımcıları Ali Dilsiz ve Fox Tv muhabiri Ali Bilgiden oluşan heyet de birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve bir de davette bulundular.      

    Başkan Aydoğan,  “7 Şubat Cumartesi günü Esenler Kültür Merkezinde yapacağımız geleneksel Ege Köy Dernek gecesine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

 Ziyaretlerinden dolayı başkanlara teşekkür eden Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan; “ Bu mekan hepimizin, kapımız tüm hemşehrilerimize daima açıktır. Bölgemizin ve topluluğumuzun sorunlarını sizlerle istişare etmeye, çözüm üretmeye her zaman ve her platformda hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.  

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209