Gazeteci Burcu Akkaya, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre;

Gazeteci Burcu Akkaya, Genel Başkan Yardımcısı oldu
 Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre; Basın ve Enformasyondan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na Gazeteci Burcu Akkaya getirildi.

 

ANGEF Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Sağın imzasıyla yapılan duyuruda; federasyonun genç ve yetenekli isimlerle ileriye taşındığı vurgulanarak, Genel Merkez kadrosunun yanı sıra ülke genelinde de sağlam temelli bir örgütlenmeye gidildiğinin altı çizildi.

 

ANGEF Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Sağın’ın açıklamasının devamı şöyle:

 

“Anadolu Gençlik Federasyonu, Türkiye gençlik tarihinde bir mihenk taşı olma yolunda sağlam ve kararlı adımlarla her gün daha da ileriye taşınıyor. Herkesin konuşmak ve tartışmaktan ileriye gitmediği bir dönemde, biz fikirlerimizi faaliyetlerimizle harmanlayarak hedefe ulaştırdık. Bunu elbette ki; Genel Merkez ve diğer teşkilatlarımızdaki genç, dinamik ve proaktif bir kadro ile başardık. Misyonumuz ve ilkelerimizden vazgeçmeden zirveye adım adım yaklaştığımız bu süreçte; bizimle aynı değerleri taşıyan yeni bir arkadaşımız ile yola devam etme kararı aldık.

 

Genç yaşında mesleğinde başarıyı ve kariyeri yakalayan Burcu Akkaya’ nın Basın ve Enformasyondan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’ na getirildiğini duyurur, görevinde başarılar dileriz”

 

BURCU AKKAYA KİMDİR?

 

Burcu Akkaya, 1987'de Ankara'da doğdu. Yakın Doğu Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü'nü birincilikle bitirdi.

KKTC'de Halkın Sesi Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı meslek hayatına Kıbrıs Postası'nda editör ve köşe yazarı olarak devam etti. Aynı zamanda Posta FM'de haber programı yaptı.

Dipnot Haber Sitesi'nin Kıbrıs temsilciliği ile Kanal T'de Sıcak Gündem programının yönetmenliğini yürüttü.

Basın-Sen tarafından 2012 yılında 'Haber Ödülü'ne hak kazanan Akkaya, Kıbrıs'ta ilk kez önleyici, koruyucu yayıncılığı hayata geçirmiş olup, yine KKTC'de ilk kez 'Çocuk Hakları Haberciliği' adlı projeye imza attı.

Akkaya, şu an erkengundem.com İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İncir Ağacı Grup’ un Genel Müdürü’dür. Türkiye Uzlaşı ve Kalkınma Vakfı’ nın Mütevelli Heyeti’ nde olup, Karadeniz Dernekler Birliği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca aktif olarak, Metin Yazarlığı ile Siyasi İletişim Danışmanlığı yapmaktadır.

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 02:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209