GALERİCİLERDEN SAĞLIK TURİZMİNE DESTEK

Sağlık Turizmi ve Marka Zirvesi Kongresi Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi, Asiad başkanı Barış Aydın ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç'un katılımlarıyla Sağlık Bakanlığınca Ankara Bilkent Otel'de düzenlendi.

GALERİCİLERDEN SAĞLIK TURİZMİNE DESTEK
 Türkiye'de sağlık ve sağlık turizmi alanındaki gelişmelerin değerlendirildiği zirvede konuşan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, Türkiye'de sağlık turizminin gelişmesi konusunda ellerinden gelen katkıyı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Aynı zamanda Ankara'da inşa edilen dünyanın en büyük otomobil yaşam merkezlerinden biri olan OTONOMİ'nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Erkoç, yaptığı konuşmada Otonomi projesine dahil etmeyi planladıkları bir termal tesis ile sağlık turizmi alanında da Türkiye'yi başarıyla temsil etmek istediklerini dile getirdi. Erkoç, Esenboğa Havalimanına 3 km mesafede inşa edilmekte olan OTONOMİ projesi içerisinde yer alacak 5 yıldızlı otelin de müjdesini verdi. Havaalanı oteli olmanın ötesinde, otomotiv ticaretinin merkezinde ve 41 derece sıcaklığında yer altı suyunun bulunduğu bir noktada bulunacak otel ile Ankara'nın sağlık turizmine de katkı sağlayacaklarını belirtti. 

MARKA ŞEHİR ANKARA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan otomotiv ve bağlı sektörlerinin temsilcileri adına zirvede yer alan Aydın Erkoç "Bizler, içinde bulunduğumuz sektör paydaşlarına kurumsal bir kimlik kazandırmak, sektörün hizmet kalitesini yükseltmek ve Ankara'yı cazibe merkezi marka bir şehir haline getirebilmek adına OTONOMİ projesi için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Konum ve destekleyici donatı alanları ile önemli avantajlara sahip bu proje içerisindeki termal otelimizle de sağlık ve yaşlı turizminde Ankara'yı dünya markası yapabilmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209