Evrimcilerin Gizlediği Fosiller İstanbul’da Sergilendi

Evrim teorisi ortaya atıldığı günden bu yana belki de bilim dünyasının en çok tartıştığı teori.

Evrimcilerin Gizlediği Fosiller İstanbul’da Sergilendi
DİĞER FOTOĞRAFLARI FOTO GALERİDEN TIKLAYARAK GREBİLİRSİNİZ

 Evrimcilerin Gizlediği Fosiller İstanbul’da Sergilendi

Evrim teorisi ortaya atıldığı günden bu yana belki de bilim dünyasının en çok tartıştığı teori. 150 yıllık bu teorinin geçersizliği İstanbul’daki Hurry-Inn Otel’inde düzenlenen sergi ve konferansta bir kez daha ortaya koyuldu.

Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı’nın düzenlediği, Vakıf Başkanı Tarkan Yavaş, Kartal İş ve Biyolog Onur Yıldız’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta fosil sergisine de yer verildi.

Konuşmacılar evrim teorisinin Allah’ın varlığının inkâr edilmesi için türetilmiş bilimdışı bir görüş olduğunu ifade ettikten sonra, fosillerin teorinin geçersizliğini gösteren en önemli delillerden biri olduğunu vurguladılar. Konferansta ayrıca, evrim teorisini savunan bilim adamlarının teoriyi çürüten milyonlarca fosili insanlardan kasıtlı olarak gizledikleri, sahte fosillerle insanları aldattıkları da anlatıldı.

Konferansa katılanlar, ücretsiz olarak gezdikleri fosil sergisinde 100 milyonlarca yıl önce yaşamış canlıların taşlaşmış kalıntılarını inceleme fırsatı buldular. Katılımcılara ayrıca fosil resimlerinden oluşan broşürler de hediye edildi.

Sergide yer verilen fosiller, canlıların milyonlarca yıl boyunca değişmediklerini ortaya koyduklarından evrim teorisinin gerçeksizliğini bir kez daha ispat etmiş oldular.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209