BMD'den 'ANNE BABA İLE COCUK ARASINDA SAĞLIKLI İLETİŞİM 'SEMİNERİ

Of Hayrat Birleşik Makililer Derneğinin 17,02,2013 pazar günü saat 11.00 ile 14.00 saatleri arasında düzenlediği seminere of ve hayrat ilçe ve köy dernek yöneticileri ve kalabalık halkın katılımı ile gerekleşti.

BMD'den 'ANNE BABA İLE COCUK ARASINDA SAĞLIKLI İLETİŞİM 'SEMİNERİ

  İstanbul Bahcelievler yenibosnada merkezi bulunan Of Hayrat Birleşik Mkililer Derneği yönetimi gectiğimiz hafta yaptıkları kongre ile güven tazeleyip cok güzel bir etkinlik yaparak aileleri bilinçlendirme ve geleceğimiz olan cocuklarımızın sağlıklı büyümesi adına düzenledikleri etkili seminer ile  katılımcıları bilinçli birer anne baba olma noktasında bilgilendirme seminerinde buluşturdu.

 

     Birleşik Makililer Derneği yöneticileri  kısa bir zamanda programlayıp hazırladıkları 'ANNE BABA İLE COCUK ARASINDA SAĞLIKLI  İLETİŞİM ve GENÇ ANNELER VE  ANNE ADAYLARI EĞİTİMİ  seminerine bölgemizin yetiştirdiği  değerlerden biri olan Prof.Dr.Asiye NUHOĞLU   'GENÇ ANNELER VE ANNE ADAYLARI EĞİTİMİ' ve Pisikiyatrist Dr. Kenan EREN ile   'ANNE BABA İLE COCUK   ARASINDA  SAĞLIKLI  İLETİŞİM   hakkında katılımcıları  bilgilendirme noktasında  bu etkinliğe gönüllü olarak verdiklerini ifade ettiler.

 

 

    Bahcelievler Belediyesinurettin TOPCU kültür merkezinde (yenisahne)  gercekleşen seminere Başta bahcelievler belediye başkanı Osman Develioğlu  Of Hayrat  Kültür yardımlaşma derneği başkanı mustafa  Saral başkan vekili sami kılıç genel sekreter Emrullah Tellioğlu  Trabzon Dernekleri ederasyonu disiplin kurulu üyesi idris TÜRK    cumapazarı derneği başkanı yaşar Cakır  Yarlı köyü derneği başkanı Ömer Kaba Dr. Zafer nuhoğlu siyasi parti temsilcileri mahalle muhtarları ve  halkın katılımı vardı.

 

     Programın sunumunu  yapan ve kendisi ile her zaman iftihar ettiğimiz fıkracı oflu ali lakaplı Ali ÖZTÜRK  ün sunumu ile başladı ve sunum girişi ile başlayan fıkraları ile salonu dolduranlara  anlattığı fıkralar ile cok ince mesajlar verdi.Of Hayrat Birleşik makililer Derneği başkanı Mimar Memiş TÜRK acılış konuşmasını yaparak katılım sağlayan herkese teşekkür etti.Daha sonra  Psikiyatrist Dr. kenan EREN   kürsü ye gelerek    'ANNE BABA İLE COCUK ARASINDA SAĞLIKLI İLETİŞİM' hakkında cok önemli bilgiler verdi ve salonu dolduran katılımcı anne ve babalarla  birebir  ilişkiler anlatıldı ve cocuklarımıza nasıl yaklaşılacağımıza ve nelere dikkat edeceğimiz hakkındaki bilgileri vererek  katılımcılardan alkış aldı.

 

 Dha sonra Prof.Dr.Asiye NUHOĞLU da   'GENÇ ANNELER VE ANNE ADAYLARI EĞİTİMİ' hakkındaki  etkili konuşmalarıda  salondaki genç anne ve anne adaylarının takıldıkları noktalarda bilgi alışverişinde bulunarak   yapılacak olan bir yanlış hareket ve hareketlerin cocuklarımız üzerinde etkileri cok onun icin cok dikkatli ve özverili bir anne ve baba  olmak  zorundadır herkes geleceğimiz olan cocuklarımız icin bu tür seminerlerin daha sık olması aileler icin cok önemlidir bu tür etkinliklere ailelerin önem vermesini  temenni ettiklerini ifade eden   Prof.Dr.Asiye NUHOĞLU ve    Psikiyatrist Dr. Kenan EREN   geleceğimiz cok önemli  önemini bilelim ve tedbiri elden bırakmayalım dediler.

 

     Proğram sonunda Bahcelievler Belediye Başkanı Osman DEVELİOĞLU  'Dokuz yıldır bahcelievler belediye başkanıyım bahcelievlerde Trabzonluların nedenli azmi calışmalarını takip ediyorum destek veriyorum teşekkür ediyorum cok etkili bir seminer oldu bu seminerden bende bir baba olarak bir şeyler öğrendiğimin kanısındayım değerli hocalarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve Birleşik makililer derneği yöneticileri  genç kardeşlerime bu başarılı calışmalarından dolayı kutluyorum'dedi.

 

     Daha sonra Oflu ali  nin mikrofonu eline almasıyla salonda gülüşmeler başladı  ve bir kaç fıkra ile son bulurken Bahcelievler belediye başkanı Osman DEVELİOĞLU  Of Hayrat kültür yardımlaşma Derneği başkanı Mustafa SARAL  Psikiyatrist Dr. Kenan EREN Ve Prof.Dr. Asiye NUHOĞLU na dernek yönetimi tarafından  Birleşik makililer Derneği  ve bu seminerin anısına teşekkür plaketi takdim edilerek seminer son buldu.

 

HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209