BAŞKAN AYAZ'OKTAY SARAL'A BİZ KOMPLO KURMADIK

İSTANBUL-Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonu olarak “Trabzon gençliği vekilleri ile buluşuyor” projesi kapsamında daha önceden kendisini davet ettiğimiz A.K.P.İstanbul 1.Bölge Milletvekili sayın Oktay SARAL 08/04/2013 tarihinde Federasyon merkezimize ziyarete gelerek bizi onurlandırmıştır.

BAŞKAN AYAZ'OKTAY SARAL'A BİZ KOMPLO KURMADIK
 STANBUL-Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonu olarak “Trabzon gençliği vekilleri ile buluşuyor” projesi kapsamında daha önceden kendisini davet ettiğimiz  A.K.P.İstanbul 1.Bölge Milletvekili sayın Oktay SARAL 08/04/2013 tarihinde Federasyon merkezimize ziyarete gelerek bizi  onurlandırmıştır.

 

Toplantı, gençlerin ağabeyleri ile sohbeti ortamında gerçekleşmiş, yöremizin ekonomik sosyolojik ve toplumsal sorunları ile yapılabilecek projeler dile getirilmiştir. Değerli büyüğümüzün biz Trabzonlu gençlere vermiş olduğu nasihatler ve gençlerin de kendisine yönelttiği sorular şeklinde sürmüştür.

 

Toplumsal sorunlar içerisinde söz dönüp dolaşıp Trabzonspor ve 03 Temmuz 2011 tarihinden bu güne gelen şike sürecine dayanmıştır. Sayın vekilimiz Oktay SARAL gençlik yıllarında ve öğrenciliğini geçirdiği Eskişehir’de Trabzonspor’ un galibiyeti ve mağlubiyeti ile ilgili yaşamış olduğu anıları bizlere anlatarak hepimizin yaşamış olduğu traji- komik günlerini esprili bir dille bizlerle paylaşmıştır. Şike süreci ve Trabzonspor ile ilgili düşünceleri,  kendisinin de Ofsporda başkanlık yapmış olması tecrübesi ile bizlere bizim göremediğimiz  bankonun arka yüzünün görünmesinde aydınlatıcı olmuştur. Bu sohbetlerimiz toplamında 2 saati aşkın bir süre devam etmiştir.

 

Sayın vekilimizin bizleri ziyaretinin ardından, bizleri hayrete düşüren olaylar cereyan etmeye başlamıştır. Habercilik ilkeleri doğrultusunda hareket etmeyen ve amaçları habercilikten ziyade, kaos yaratıp bu kaostan beslenmek olan bir takım basın mensupları, sohbetin içerisinden cımbız ile aldıkları birkaç cümle ile kaos ortamı yaratma gayreti içerisine girmişlerdir. Bu söylemlerin en komik ve mantıksız olanı ise bu olayları bizlerin organize ettiği ve sayın vekile komplo kurduğumuz söylemine kadar ilerletmiş olmalarıdır. Bu konuda bizler, Trabzon’umuzu İstanbul’da temsil etmeye çalışan gençler olarak, almış olduğumuz aile terbiyemizde kalleşliğe, insanlara iftira atmaya asla yer yoktur. Ve bilhassa da büyüklerimize saygıda kusur etmeme konusunda çok hassasız.

Almış olduğumuz terbiye ve adabımızla,  bu  Trabzonluyu Trabzonluya düşürme ve yıpratma çalışmaları içerisinde yer almayacağız ve bu kurulan kirli tezgahlarına alet olmayacağız.

 

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti Devleti) onlara bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak’. Sözlerini şiar  ederek, öncelikle Sayın Vekilimiz Oktay SARAL’ı  aslı astarı olmayan bu söylemlerle  suçlayan ve bunlarla da yetinmeyip bizleri de komplo kurmakla itham eden sözde basın mensuplarını esefle kınıyoruz.

 

Bizler bundan sonraki süreçte yaşanan olaylara aldırmadan damarlarımızdaki asil TRABZON’lu kanı ile kültürümüz ve Trabzon’umuzu hak ettiği şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.   Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. 

 

 

                                                                                      Korkut Yılmaz AYAZ

                                                    TDF Gençlik Komisyonu Başkanı

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209