Başkan Altunay’dan Dernek Ziyaretleri

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerde halkın istek ve taleplerini dinleyen Başkan Altunay, ilçenin gelişimi için ortak akılla hareket ettiklerini söyledi.

Başkan Altunay’dan Dernek Ziyaretleri

 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerini periyodik olarak sürdürüyor. Yapmış olduğu ziyaretlerde halkla bir araya gelen Başkan Altunay’ın bu haftaki durağı Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek binasında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Altunay’ın yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Topçu ile üyeler katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Altunay, halk buluşmalarındaki amacın ilçenin gelişimine yönelik istek ve talepleri dinleyerek ilçemiz için ortak akılla hareket etmek olduğunu söyledi. Derneklerin gelenek ve görenekleri korumak gibi önemli bir işlevinin olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, “Derneklerimiz sadece yörelerine hizmet etmekle kalmamalı; bulundukları yere de katkı sunmaları önemlidir. Yörelerinin gelenek ve göreneklerini koruyan derneklerimizin bu adetleri yaşatırken ilçemizin gelişimine katkı sunacak projeler geliştirmelerini bekliyoruz.” dedi.

Hedeflerinin ilçedeki eksiklikleri gidererek halkı memnun etmek olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “İnsanlarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Bu nedenle halk ziyaretlerimizle de eksikliklerimizi yerinde görerek halkımızın memnuniyetini yakalamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceğine yönelik işler yapma gayretimizi de her zaman sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209