Balık tutmayı öğretiyorlar

Cansuyu Derneği canlı hayvan dağıtımı projesi kapsamında Kamerun’un Koseri iline bağlı Masaki bölgesinde 50 adet keçi köylülere dağıtıldı

Balık tutmayı öğretiyorlar
 Balık tutmayı öğretiyorlar

Cansuyu Derneği canlı hayvan dağıtımı projesi kapsamında Kamerun’un Koseri iline bağlı Masaki bölgesinde 50 adet keçi köylülere dağıtıldı. Cansuyu Derneği İzmir Temsilciliğinin yaptığı organizasyon ile 40 dişi ve 10 erkekten oluşan keçi sürüsü istihdam ve gıda amaçlı olarak yardıma muhtaç olan insanlara ulaştırıldı.

BİR KEÇİ BİR AİLEYİ KURTARABİLİYOR

Canlı hayvan dağıtımının birçok açıdan oldukça faydalı olduğunu dile getiren derneğin İzmir Temsilcisi Ahmet Yorulmaz; “Keçileri 1 aileye 2 adet olmak üzere dağıttık. İki keçiden elde edilen süt o ailenin geçimini sağlıyor. Ayrıca hayvanlar üredikçe bu aileler muhtaç olmaktan çıkıp kendi ayakları üzerinde durarak geçimlerini idame ettiriyorlar. Bu tür canlı hayvan dağıtımlarına çeşitli Afrika ülkelerinde devam ediyoruz. Amacımız balık vermekten ziyade balık tutmayı öğretmektir. Yoksulluk sorununu çözmek için gayret gösteriyoruz. Elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışıyoruz. Arzu eden kardeşlerimiz bu hayırlı faaliyete katkı sağlayabilirler. Bir keçi bir aileyi kurtarabilmekte. Hayır duası almak isteyen ve büyük müjdelere nail olmak isteyenleri bu güzel yolculuğa davet ediyoruz. Bir aileyi de buyurun siz kurtarın” şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209