Bağımsız Denetçiler İftarı Yapıldı

İstanbul Bağımsız Denetçiler Derneğinin Yenikapı Hotel Marmaray’da düzenlemiş olduğu geleneksel iftarı üst düzey katılımla yapıldı.

Bağımsız Denetçiler İftarı Yapıldı

 İstanbul Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Ergün Tamur hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmayı “Bildiğiniz gibi 2013 yılında kurulan derneğimiz çok kısa bir surede kurumsal yapılaşmasını tamamlamış ve tüm organları ile faaliyete başlamıştır. İlk olarak 2014-2015 öğrenim döneminde Nişantaşı Üniversitesi ile imzalamış olduğumuz protokol gereği bağımsız denetçilik unvanına sahip üyelerimize uluslararası finansal raporlama sistemleri ve denetim konusunda yüksek lisans eğitimi verdirmeğe başlamış bulunmaktadır. 2015-2016 öğretim yılında da ilk mezunlarımızı vereceğiz. Bu anlamdaki eğitim çalışmalarımız sürerken önümüzdeki dönemlerde uygulamalı bağımsız denetim eğitimlerimize de başlayacağız. Tabii, çalışmalarımız bunlarla da sınırlı kalmayacaktır. Üyelerimize sektörel bazda eğitimlerimizi sürdüreceğiz.  Çeşitli sektörlerin tanıtılması yanında üyelerimizin ve ortaklıklarının lisanslanması ve kuruluş işlemlerine yardımcı olacağız. Denetimin kaynağı olacağına inandığımız 35 kitaptan oluşan bir kaynağın yayınlanması hazırlığı içerisindeyiz. Bunları da en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız.

Başta ben ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz olarak gelecek yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlar ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dileriz. Hepinizi en içten saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Daha sonra TÜRMOB yönetim kurulu üyeleri Osman Arıoğlu ve Abdülaziz Ural birer kısa konuşma yaparak iftara katılanları selamladırlar. İftara Prof Dr. Mehmet Erkan, Doç. Dr. Oğuzhan Aydemir, Şişli Vergi Dairesi Müdürü Erdinç Torun, Beşiktaş Vergi Dairesi Müdürü Recep Işıldak, Mecidiyeköy Uygulama Denetim Müdürü İlhami Canpolat, Genç Araklı Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Karabela ve SGK İstanbul İl Müdürlüğü Eski Müşavirlerinden Enbiya Saltoğlu ve çok sayıda mali müşavir ve bağımsız denetçi katıldı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209