Anadolu Gençlik'te yükselen heyecan

Anadolu Gençlik Derneği Ekim Ayı Şube ve Bölge Başkanları Toplantısı Ankara'da yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk: "Bu çalışmalar istikametin korunması çalışmalarıdır" dedi.

Anadolu Gençlik'te yükselen heyecan

 Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Turhan da,  "Eğitim çalışmalarımızda mutlaka ekranların dezenformasyonuna karşı gençleri bilinçlendirmeliyiz. Müspet sinemayı kuracak kadroları yetiştirmeliyiz" ifadeleriyle eğitim çalışmalarına verdikleri öneme dikkat çekti.

Toplantıya katılan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk yaptığı konuşmada Anadolu Gençlik Derneği'nin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz ederken Milli Görüş Lideri Erbakan'ın da Anadolu Gençlik Derneğinin duruşundan, istikametinden son derece memnun olduğu birçok kez söylediğini hatırlattı. Asiltürk, "Yaşanan olaylar Anadolu Gençlik derneğinin ne kadar hayırlı bir hizmet yaptığını bir kere daha göstermiş oldu. Sizler Allah rızasını yapılan çalışmaların merkezine alarak gayret sar f eden, çok hayırlı hizmetler yapan bir topluluksunuz. Bu çalışmalar istikametin korunması çalışmalarıdır. İstikamet yüzümüzü döndüğümüz yerdir. Yüzümüzü hakka mı dönüyoruz, batıla mı? En önemli mesele budur. İnanç sahibi bir topluluk batılın peşinden gidemez. İnanç sahibi bir topluluk zulme ortak olamaz. İşte bugün açılışını yaptığımız Enderun Eğitim Merkezimizin gayesi budur. Gençleri doğru bir istikamet üzere yetiştirmek. Gençleri hakka hizmet eder hale getirmek.   Bu çalışmalar inançlı bir insanın yapacağı en önemli çalışmalardır. Son derce sıkıntılı bir dönemde bu çalışmaları samimi ve gayretli bir şekilde yürüttünüz. Belki bir müddet daha bu sıkıntılar sürecek. Bunlar bizim mükafatımızı artıracak. İnşallah yakın bir zamanda hem ülkemiz hem de dünyamızda güzel gelişmeler olacaktır" diye konuştu.

Adil Düzen kadroları yetişecek

AGD Enderun Eğitim Merkezi'nin önemine değinen Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, "Burası yeni bir Dar'ul Erkam olacaktır. Burası yeni bir Ashab-ı Suffa olacaktır. Nasıl Dar'ul Erkam'ın ilk müdavimleri yeryüzünde yeniden hakkı hâkim kılmanın sevabını aldılar. İşte biz de burada yapacağımız çalışmalarla inşallah aynı sevabı alacağız. Nasıl Ashab-ı Suffa, Hakk'a dayalı adil bir düzenin işleyişini sağladılar, işte biz de burada yapacağımız çalışmaların neticesinde Allah'ın izniyle geleceğin adil düzeninin kurmay kadrolarını yetiştireceğiz" dedi.

Bilgi kirliliğine karşı uyardı!

Turhan, ekranların toplumun yapısını bozduğunu anlatarak, "Eğitim çalışmalarımızda mutlaka ekranların dezenformasyonuna karşı gençleri bilinçlendirmeliyiz. Müspet sinemayı kuracak kadroları yetiştirmeliyiz. Üç beş saniyelik bir görüntününi ciltler dolusu yazıdan daha tesirli olabileceğini unutmayacağız. Bugün yine aynı şeyler oluyor; Irkçı emperyalizmin emrindeki think tank kuruluşlarında üretilen politikalar, sanal ortamlarda aslı astarı olmayan haberlerle servis ediliyor. Kitleler bunlara inandırılıp sokaklara dökülüyor. İlk kurşunlar provokatörler tarafından sıkılıyor. Bakın ülkemiz İran ile bir savaşın içine çekilmek isteniyor. Bölgemizde birden çok ülkede cephesi olan mezhep savaşları çıkarılmak isteniyor. Bir takım odaklar bilerek ya da bilmeyerek bu ayrışmanı alt yapısının oluşmasına hizmet ediyor"  uyarısında bulundu. Turhan'ın konuşmasının ardından komisyon başkanları sunumlarını yaptıl. Toplantı rapor müzakereleri ile son buldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209