Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 40.Yılını Kutladı

Akgül, Mezun Olduğu Okulda Anı Tazeledi. Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 40.Yılını Kutladı

Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 40.Yılını Kutladı
 Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, mezun olduğu Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 40. yıl kutlamalarına katıldı. Etkinliğe Akgül’ün yanı sıra Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Meclis üyesi Hüseyin Sargın, okul müdürü Mustafa Kökçü, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte mehter takımı konseri, halkoyunları gösterileri, okul korosu konseri,  kermes, TÜBİTAK Bilim Şenliğine katılan 42 projeye ait standlar, alan tanıtım standları ve felsefe sokağı gibi etkinlikler yer aldı. Gün boyu devam eden etkinlikte öğrenciler ve veliler mahalli sanatçı Kasım Açıkgöz’ün söylediği parçalarla eğlendi. 
Okul yıllarından kalan anıları ve öğrencilik yıllarında yaşananları hoş bir tebessümle anan Akgül, okulun anı defterini imzaladı. Meslek lisesinde edindiği bilgilerden günlük hayatta da istifade ettiğini belirten Akgül, “Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin benim için büyük önemi var. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyor, eğitim-öğretim,  bilimsel araştırma ve topluma hizmet alanlarında, çıtayı hep yükselterek çalışmaların devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Akgül’e plaket
Şenliğin sonunda Akgül’ün öğrenci olduğu dönem okul müdürü olan Ahmet Gözüyaşlı, Akgül’e plaket takdim etti. Gözüyaşlı, “Şöyle bir geriye baktığımda yetiştirdiğim bir öğrencinin meslek sahibi olup da “Ben sizin öğrencinizdim” demesinden aldığım mutluluk hiçbir yerde bulunmaz. Diplomasında imzam olduğu için gurur duyuyorum” diye konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209