11 ilde 50 genç kıza çeyiz yardımı

Dünyadaki mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını 20 yıldır sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı yurt içinde de pek çok alandaki yardım faaliyetlerine devam ediyor.

11 ilde 50 genç kıza çeyiz yardımı

 İHH İnsani Yardım Vakfı evlilik hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi genç kızlara çeyiz seti yardımında bulunuyor.  Son olarak İHH gönüllüsü bir hayırsever tarafından bağışlanan 50 adet çeyiz setinin dağıtımı yapıldı.

Hayatın en önemli dönemlerinden biri olan evliliğe adım atarken çeyiz hazırlamakta zorlanan yoksul ve kimsesiz gençler için başlatılan çeyiz seti kampanyasına hayırseverlerin ilgisi sürüyor.  Bağışlarla hazırlanan 50 adet çeyiz seti daha, geçtiğimiz günlerde 11 ilde yetim ya da ihtiyaç sahibi genç kızlara ulaştırıldı.

Şanlıurfa, Kayseri, Sakarya, Adana, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Bitlis, Sivas, Balıkesir ve Elazığ’da evlilik hazırlığı içinde olan 50 genç kıza ulaştırılan çeyiz setlerinin içerisinde pike-nevresim takımı, salon takımı, sofra takımı, masa örtüsü, havlu, seccade gibi bir evin ihtiyaç duyacağı çok sayıda eşya bulunuyor. www.ihh.org.tr

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209