Yıldız Sporcular Mamak’ta Yetişiyor

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Tekvando takımı, 18–22 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Liseler arası Gençler Ankara Şampiyonasında üç birincilik ve dört ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Yıldız Sporcular Mamak’ta Yetişiyor

 Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Tekvando takımı, 18–22 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Liselerarası Gençler Ankara Şampiyonası’nda üç birincilik ve dört ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Mamak’ı bir kez daha gururlandıran takımı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporun gelişimi noktasında spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, “İlçemizde yetişen sporcularında faydalanabileceği tesislerimiz önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlayacak. Sporcularımız daha iyi ortamlarda kendilerini yetiştirecek. İşte o zaman başarı çıtası daha da yukarı çıkacak” diye konuştu. Tekvando takımı, Mayıs ayında Samsun’da yapılacak Liselerarası Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

 

Sporcu Üreten Fabrika “Mamak”

Altmış liseden yaklaşık üç yüz elli sporcunun katıldığı ve beş gün süren müsabaka sonunda bayanlarda 44 kg’da Ceren Özbek birincilik elde ederken, 62 kg’da Şehriban Aydınlı ve 68 kg’da Büşra Ayva ikinci oldu. Erkeklerde ise 74 kg’da Muhammed Akkuş, 51 kg’da Saadettin Öztürk birinci, 55 kg’da Erman Kömürcü ve 68 kg’da Ahmet Üçgül ikinci oldu. Sağlıklı kentlerin sağlıklı bireylerden oluştuğunu kaydeden Akgül, Mamak’ın adeta sporcu üreten bir fabrika olduğunu söyledi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209