Umut Elimden geleni yapmaya hazırım

Kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'da sezona çok iyi bir başlangıç yapan Umut Bulut, yönetime mesaj gönderdi. Tecrübeli futbolcu "Kesinlikle uzun yıllar oynamak ve bu camiaya hizmet etmek istiyorum. Bu konuyu yönetimimiz bilir. Eğer onlar uygun görürse ben elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur” dedi.

Umut  Elimden geleni yapmaya hazırım

  Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Spor Toto Süper Lig’de 26 Ağustos Pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisini kazanarak lige avantajlı bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.



Sarı-kırmızılı ekibin bu sabah yaptığı antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Umut Bulut, lige galibiyetle başlamalarının kendileri açısından önemli olduğunu ifade etti.



Umut, hafta sonunda Beşiktaş ile ciddi bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, ”Önümüzde çok ciddi bir Beşiktaş maçı var. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Beşiktaş, çok iyi mücadele eden yeni bir takım kurdu. Bunun bilincindeyiz. Zor bir maç olacak. Bu maçı kazanarak lige daha iyi ve avantajlı şekilde devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



Elimden geleni yapmaya hazırım



Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ancak sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar oynamak istediğini vurgulayan Umut Bulut, ”Galatasaray çok büyük kulüp ve çok büyük bir camia. Kesinlikle uzun yıllar oynamak ve bu camiaya hizmet etmek istiyorum. Bu konuyu yönetimimiz bilir. Eğer onlar uygun görürse ben elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur” ifadelerini kullandı.



Sarı-kırmızılı ekibin öncelikli hedefinin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak olduğunu kaydeden Umut, ”UEFA Şampiyonlar Ligi, bu sezon ki en büyük hedeflerimizden bir tanesi. İnşallah önce gruptan çıkarız. Ben gruptan çıkmamız halinde çok büyük başarılar elde edeceğime inanıyorum” dedi.



Ayaklarımız yere basıyor



İlk hafta maçlarından sonra, Galatasaray’ın şampiyonluğun en büyük adayı olduğu yönünde kamuoyunda bir görüş oluştuğunu hatırlatan deneyimli golcü, ”Bu söylentiye katılmıyorum. Ayaklarımız yere basıyor. Çok iyi bir takım kurduk. Her şey çok iyi gidiyor. Böyle durumlarda herkes hakkımızda olumlu şeyler söyleyecektir. Bunun bilincindeyiz. Her maça tek tek bakıyoruz. Şu an sadece Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayız” şeklinde konuştu.



Spor Toto Süper Lig’de bu sezon gol kralı olmak istediğini de belirten Umut, ”Gol kralı olabilmek her forvetin isteğidir ama önemli olan takımın başarısı. Ondan sonra nasip olursa neden olmasın” dedi.



Engin’in yaptığını hoş görmüyoruz ama...



Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a fiziki müdahalede bulunduğu için 11 maç ceza alan Engin Baytar’ın durumunu da değerlendiren Umut Bulut, şöyle konuştu: ”Futbol anlık gelişir. Ben de zaman zaman yaptım. Bazı futbolcular da yapıyor. Bunlar olağan şeyler. Engin’in yaptığını hoş görmüyoruz ama onun da futbol kişiliği ve karakteri maçın içinde değişiyor. Dışarıda iyi ve anlayışlı bir insan olduğunu siz de biliyorsunuz. O anda kendisini oyuna kaptırdı ve istem dışı bir hareket yaptı.”



Galatasaray’da her mevkide önemli alternatif oyuncuların bulunduğunun hatırlatılması üzerine ise Umut, kimin oynayacağına teknik direktör Fatih Terim’in karar vereceğini söyleyerek, performansı iyi olanın formayı kapacağını kaydetti.



Ujfalusi: Beşiktaş, ekstra motive olarak maça çıkacaktır



Gazetecilere açıklamalarda bulunan takım kaptanlarından Tomas Ujfalusi de, lige Kasımpaşa galibiyetiyle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.



Ligin ilk maçlarının genelde zor geçtiğine vurgu yapan Ujfalusi, ”Kasımpaşa maçı zor geçti. Yeni futbolcuları olan Kasımpaşa dirençli bir ekipti. Karşımızda 90 dakika dirençli bir şekilde mücadele eden bir rakip bulduk. Önemli bir galibiyet aldık. Maçın ilk yarısında topa sahip olan ve oyunu domine eden bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda zaman zaman oyundan düşsek de oyunun genelinde topa sahip olduk. Önemli olan ligin ilk maçında 3 puanı alan taraf olmaktı. Bu 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.



Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacaklarını ifade eden Çek futbolcu, şunları kaydetti: ”Beşiktaş maçına hazırlanmak için zamanımız var. Derbiler her büyük takım için çok önemlidir. Beşiktaş maçı da bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız bir maç. Ne olursa olsun ilk dakikadan son dakikaya kadar kararlı ve ne istediğini bilen Galatasaray’ı göstermemiz gerekiyor. Beşiktaş, ilk maçta galip gelemedi. Onun için ekstra motive olarak maça çıkacaklardır. Biz de aynı şekilde motive olup elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209