ULUSLARARASI MÜSABAKALAR BAŞLADI

Esenler Belediyesi, 35 ülkeden 400’ü aşkın sporcunun mücadele vereceği “2013 Uluslararası Spor Müsabakaları”na ev sahipliği yapıyor.

ULUSLARARASI MÜSABAKALAR BAŞLADI
 “2013 Uluslararası Spor Müsabakaları” Esenler Belediyesi ve Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği’nin ortaklığıyla Esenler’de gerçekleşiyor. Gençleri spora teşvik etmek ve kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere ilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen organizasyon, farklı ülkelerden gelerek İstanbul’da eğitim gören üniversite öğrencilerinin rekabetine sahne oluyor. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleşen organizasyonda, Asya’dan Avrupa’ya ve Afrika kıtasına kadar 35 ülkeden 400’ü aşkın sporcu mücadele veriyor.

18 ülke takımının, geçtiğimiz Cumartesi günü oynadığı masa tenisi karşılaşmalarıyla start alan organizasyon sırasıyla satranç, voleybol, basketbol ve futbol kategorilerinde yapılacak müsabakalarla devam edecek. Satrançta 10, voleybolda 7, basketbolda 7, futbolda 19 ülke takımının mücadele edeceği ve yaklaşık 2 buçuk ay sürecek organizasyonu vatandaşlar da ücretsiz takip edebiliyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209