TÜRKİYE ŞAMPİYONU BURSASPOR OLDU

Ankara’da düzenlenen U13 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları sona erdi. Final karşılaşmasında Samsun Kadıköy Spor’u mağlup eden Bursaspor Türkiye şampiyonu oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU BURSASPOR OLDU
 Türkiye genelinde 1620 takımın mücadele ettiği U13 Türkiye Şampiyonası’nın final karşılaşmaları Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynandı. Bursaspor, Samsun Kadıköy Spor’u mağlup ederek şampiyon olurken, Mersin Akdeniz Belediye Spor’u yenen Beşiktaş şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı.

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynan karşılaşmaya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Amatör İşler Kurul Üyesi Murat Cengiz, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konferedasyonu (TASKK) Genel Sekreter Vekili Abdullah Albunar, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu, AASKF Genel Sekreteri Engin Bozkaya, AASKF Başkan Yardımcısı Bayram Yüksel, AASKF Mali Sekreteri Ahmet Buran, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yıldız, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Bayram Akyer, Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Şükrü Şentürk, Yenimahalle Belediyespor Başkanı Mesut Bolatcan katıldı.

TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, 1620 takımın örnek bir mücadele gerçekleştirdiğini söyleyerek, “U13 Türkiye Şampiyonası futbolun taminatı gençlerimizin mücadelesine sahne oldu. Şampiyonada mücadele eden takımlarımız futbolumuzun geleceğinin parlak olduğunu bir kez daha gösterdi. Şampiyonanın en başından beri mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu, U13 Türkiye Şampiyonası’nı Ankara yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Şampiyonanın organizasyonunu en iyi şekilde üstlendiğimizi düşünüyoruz. Şampiyon olmasa bile ilk dört takım arasında Ankara takımlarını da görmek isterdik. Gelecek senelerde Ankara takımları da bu mutluluğu inşallah yaşatırlar bize. Şampiyon olan Bursaspor’u kutluyorum ve amatör takım oılmasına rağmen Samsun Kadıköy takımının Türkiye ikincisi olması diğer amatör takımlara da örnek olsun.” dedi.

Final müsabakasından sonra düzenlenen ödül töreninde derecelerine göre takımların madalyaları ve şampiyonluk kupaları verilirken, şampiyona emek harcayan hakemlere ve saha komiserlerine de Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi.    

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209