Sporun Belası Doping ve Temiz Spor

Sporun Belası Doping ve Temiz Spor

Sporun Belası Doping ve Temiz Spor
 Sporun Belası Doping ve Temiz Spor

Özellikle son dönemde daha sık yaşanan vak'alarla tüm dünyada ve ülkemizde spordaki en önemli sorun haline gelen “doping” ile mücadele kapsamında alanında uzman çok sayıda konuşmacının katkıları ve iştirakleriyle düzenlen “Sporun Belası Doping ve Temiz Spor”  konulu konferans spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

Bahçelievler Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen konferansa Türkiye Büyük Millet Meclisi Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Güreş Federasyonu Eski Başkanı Osman Aşkın BAK, TBMM Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Üyesi, Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin AKSAK, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali ÖZYİĞİT ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman DEVELİOĞLU da katıldı. 

Üç ayrı oturum halinde gerçekleşen konferans alanında uzman bilim, hukuk, devlet ve spor adamlarının verdiği geniş bilgi ve değerlendirmeler ile spor dünyamıza ışık tutan bir çalışma olarak büyük bir beğeni topladı.



Sporcu Sağlığı Uzmanı Prof Dr. İbrahim YANMIŞ, Spor Hekimliği Uzmanı Uz. Dr. Tuğba KOCAHAN, Halter Federasyonu Eski Başkanı Doç. Dr. Hasan AKKUŞ, Genetik ve Spor Hekimliği Uzmanı, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Korkut ULUCAN, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili Av. Zülküf TÜRKOĞLU, Gençlik ve Spor Eski Genel Müdürü, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet ATALAY, Spor Yazarı Atilla TÜRKER ve Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf YILDIRIM’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta “doping” tüm yönleri ile masaya yatırıldı.

Çok sayıda sporcu, antrenör ve basın mensubunun katıldığı konferansta tüm konuşmaların kayıt altına alındığı ve daha sonra kitap haline getirilerek dağıtılacağı bildirildi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209