Olay transfer konuştu: Mutluyum

Transferiyle basket dünyasını karıştıran milli basketbolcu İlkan Karaman, "En başından beri Fenerbahçe'de oynamak istiyordum, imza attığım için çok mutluyum" dedi

Olay transfer konuştu: Mutluyum

Ntvpor.net'in haberine göre, Fenerbahçe Ülker'in Galatasaray Medical Park 'tan kadrosuna kattığı İlkan Karaman, özel açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertli takımın milli basketbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmasının ardından basketbol gündemi sarsılmış ve gözler İlkan Karaman'a çevrilmişti. Gündemdeki isim İlkan Karaman, transferi hakkında net konuşurken, " Fenerbahçe 'de oynamak istiyordum, Sarı-Lacivertli kulübe imza attığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.

En başından beri Fenerbahçe 'de oynamak istediğini dile getiren İlkan, "Uzun süredir Fenerbahçe 'den Semih Özsoy ile görüşüyordum, benimle devamlı ilgilendi. Sürekli kendisiyle konuşuyorduk, bir derdim olduğunda da benimle ilgilendi, oturduk, dertlerimi paylaştı, yardımcı oldu. Başkan Aziz Yıldırım da benimle ilgileniyordu, ben zaten orada olmak ve oynamak istiyordum. Fenerbahçe 'ye imza attığım için çok mutluyum. En başından beri Fenerbahçe 'de oynamak istiyordum, gerçekten çok istiyordum" diye konuştu.

zun süredir milli takım kampında olan İlkan Karaman, "Bu sürecin önemli maçlar öncesinde kendisinde konsantrasyon eksikliğine yol açtı mı?" sorusuna ise, "Milli takım açısından ve benim açımdan bir sıkıntı yok. Uzun süredir milli takım kampındayım ve buraya konsantre olmuş durumdayım, kafam burada ve karışık değil. Medyada çıkan haberlere bakmıyorum, takip etmiyorum. Milli takıma ve önümüzdeki maçlara bakıyorum" yanıtını verdi.

Galatasaray ile bugüne dek kimseyle konuşmadığını söyleyen milli oyuncu, Sarı-Kırmızılı kulüpten aldığı ücretin geri verilmesiyle ilgili olarak da "O konulara ben karışmıyorum, ilgilenmiyorum. Menajerim bakıyor" dedi. (ntvspor.net)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209