Ödüle doymayan sporcuya bir ödül de Kuzey Kıbrıstan

Milli Taekwondocu ve dünya rekortmeni Battal Gazi Özçınar 2. Oskar ödülünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun elinden aldı.

Ödüle doymayan sporcuya bir ödül de Kuzey Kıbrıstan
 Milli Taekwondocu ve dünya rekortmeni Battal Gazi Özçınar 2. Oskar ödülünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun elinden aldı.

Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti taekwondo federasyonununca düzenlenen uluslararası oskar ödülleri Girne Avrasya spor kompleksinde Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından branşlarında en iyileri olan sporcu, antrenör, hakem, idarecilere oskar ödülleri verildi.

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti taekwondo federasyonu başkanı Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen tarafından bu yılda oskar ödülüne layık görülen Milli taekwondocu Battal Gazi Özçınar Girne Avrasya Spor merkezinde düzenlenen tören ile uluslararası oskar ödülünü kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti taekwondo fedarsyon başkanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlun elinden aldı.  

Türkiye ve yabancı ülkelerden katılımın yüksek olduğu oskar törenleri dünyada sporcuya verilen tek ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Devlet başkanlığı düzeyinde verilen oskarlar sporu sporcuyu başarı yönünde olumlu etkileyip diğer devletlere örnek olacak model olacak bir düzeyde gerçekleştirildi.  Milli taekwondocu ve dünya rekortmeni Malatyalı Battal Gazi Özçınar 2014 ve 2015 yılında olmak üzere. 2 kez oskar belegesini alarak müzesine götürdü bir sporcunun ulaşacağaı en kutlu ödüller arasında yaşamında ve gelecekte çocuklarına en güzel miras olduğunu söyleyen  oskar ödüllü taekwondocu Battal Gazi Özçınar; ‘’ oskara layık gören değerli hocam eyupzafer gökbilene sn cumhur başkanımız derviş eroğluna ve kuzey kıbrıs spor baknalığına çok çok teşekkür ederim’’ dedi

 

Battal Gazi Özçınar Taekwondo ve Budokaido Antrenörü

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 03:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
feridun.  cansever
feridun. cansever - 9 yıl Önce

Zirvenin. Sonsusluğunu. Zorlayan. Oscar.ların. aktörü

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209