İmzayı ben attıracağım

Milli eldivenle henüz neden masaya oturulmadığının sorusunu başkan Aziz Yıldırım yanıtladı

İmzayı ben attıracağım
Yıldırım, 1 yıl sonra serbest kalacak Volkan’ın durumuyla ilgili “Allah kısmet ederse buradan çıktıktan sonra sözleşmesini ben uzatacağım. Dileğim ve düşüncem futbol hayatının sonuna kadar F.Bahçe’de kalmasını sağlamak” dedi.

YENİ sezon öncesi takımın önemli isimleriyle bir bir sözleşme yenileyen F.Bahçe’de takımın kaptanı Volkan Demirel ile henüz niye masaya oturulmadığı merak konusu olurken, bu sorunun yanıtı bizzat Metris Cezaevi’nden geldi. Sezon tamamlanmadan önce hocası Aykut Kocaman ile 3 yıllık nikah tazeleyen sarı-lacivertliler maçların sona ermesinden sonra ise ilk iş olarak mukavelesi sona eren Selçuk Şahin’in sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak 1 yıllık imza attırdı. Selçuk’la beraber Cristian Baroni’nin sözleşmesi 2015 yılına; Gökhan Gönül’ünki ise 2016 yılına kadar uzatılıldı.

DIŞ transferde Kuyt ve Salih Uçan takıma kazandırılırken, salı günü Mert Günok kendisini 3 yıllığını bağlayan sözleşmeye imza attı. Dün de Miroslav Stoch’un 2014’te tamamlanacak anlaşması 2 yıl daha uzatıldı.

TÜM bu gelişmelerin ve 5 oyuncuyla yeniden anlaşma sağlanmasına karşın 31 Mayıs 2013, yani önümüzdeki sezonun sonunda serbest kalacak olan milli eldiven Volkan Demirel’in neden bu oyuncular arasında yer almadığı yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Sorunun yanıtını ise 3 Temmuz’dan bu yana cezaevinde bulunan başkan Aziz Yıldırım verdi.

‘ONURLANDIRACAĞIM’

F.BAHÇE Başkanı kendisini ziyaret eden yakın dostları ve arkadaşlarına Volkan’ın durumuyla ilgili olarak “F.Bahçe’de bütün futbolculardan son derece memnunum ve mutluyum. Hepsi onurlandırılmaya layık futbolcular. Biliyorum ki herkes Selçuk, Cristian, Gökhan, Mert ve Stoch ile yeni anlaşmalar yapılırken Volkan’ın sözleşmesinin neden uzatılmadığını merak ediyordur. Allah kısmet ederse buradan çıktıktan sonra Volkan’ın sözleşmesini ben uzatacağım, onu ben onurlandıracağım. Volkan, F.Bahçeliliği ile duruşuyla, performansıyla bunu fazlasıyla hak ediyor ve dileğim ve düşüncem sözleşmesini futbol hayatının sonuna kadar F.Bahçe’de kalmasını sağlamak” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

Can’a Metris’ten SEVGİLERLE

METRİS Cezaevi’nde olmasına karşın gerek F.Bahçe gerekse ülke gündemini yakından takip eden başkan Aziz Yıldırım taraftarlarla olan iletişimini de kesmiyor. Yıldırım son olarak minik bir F.Bahçeli taraftara büyük sevinç yaşattı.

AZİZ Yıldırım, avukatları aracılığıyla kendisine ulaştırılan minik Can’ın fotoğrafını “Can’a, yaşamın boyunca güleryüzlülüğün kaybolmasın yüzünden. Sevgilerimle” yazarak imzaladı. Ancak F.Bahçe Başkanı’nın imzasının altına ‘Metris’ yazması da dikkatlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209