MİMAR SİNAN ŞAMPİYON

2.Amatör küme takımlarımızdan Mimar Sinan SK grubunu birinci sırada 41 puanla 49 gol atarak 6 yol kalesinde görmüş, tüm grupların en az gol yiyen takımı olarak şampiyon oldu.

MİMAR SİNAN ŞAMPİYON
HABERİN GALERİSİ
MİMAR SİNAN ŞAMPİYON

MİMAR SİNAN ŞAMPİYON

 Başkan Günay Girdi sporcu ve teknik heyet ile gurur duyduğunu, iki sezon önce küme düşmenin üzüntüsünü bu sene şampiyon olarak unutturduklarını, genel kaptan Hüseyin Konya, antrenör Serdar Erden ve sporcuların üstün gayretleri bu güzel günün anlamını daha da özel bir anlam kazandığını belirtti. Çalışma ve disiplin, özveriyle birleşti. Bugün mutluluklarının üst düzeyde yaşanmasına vesile oldu. Ailelerimizden esirgediğimiz zaman şampiyonluğumuzla takdire dönüştü. Antrenör Serdar Erden sporcuları ile gurur duyduğunu, çok iyi anlaştıklarını,4-4-2 oyun planımıza uygun oyun oyuncuların transferi, oyuncularımın antrenman ve maç devamlılığı, karakter yapıları şampiyonlukta çok büyük rol oynadı.

İlk resmi hocalık dönemimde şampiyon bir takım oluşturmak, sezon başında şampiyon olacak bir takım çalıştırma prensibime uygun bir ortamda bulunmam bu sonucu hazırladı. En büyük desteğim yönetim ve sporcularımdı diye başladığı konuşmasında tüm sporcuların inancı sezon boyunca koruma şansı bulamayan oyuncularım bile idman ve maç devamlılığı, birbirlerine ve bana saygıları şampiyon kadro içinde bulunma azimleri başarımızda en büyük faktördü. Sekiz aylık idman programımız haftada üç idman ve kroslarla düzenli olarak devam ettirilmiş, yönetim kurulumuzdan her zaman yanımızda olma isteği bizleri motive etmiştir. Tüm maçlarımızda takım içindeki sporcularımız her biri gol atma başarısı göstermiş, daha üst kümelerde oynayacak yetenekteki sporculardan oluşmuş bu ekibe yapacağımız 2-3 takviye ile önümüzdeki yıl yine şampiyon olacak bir takım oluşturma düşüncesi yönetim kurulumuzca desteklenmesi durumunda 1.Amatör Küme’de de şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istiyorum. Hedefim şampiyonluğa oynayan takımları çalıştırmak prensibimden vazgeçemem diyerek önümüzdeki sezon için mesaj vermiştir.

Mimar Sinan Spor Kulübü’nü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

SÜLEYMAN AYDIN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209