İlkan Karaman Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Ülker'in geçen sezon Pınar Karşıyaka forması giyen İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve konu ile ilgili TBF'ye resmi lisans başvurusu yaptı

İlkan Karaman Fenerbahçe'de

Genç oyuncu, NBA 2012 Draft'ında Brooklyn Nets tarafından draft edilmiş ancak kariyerine bir süre daha Avrupa'da devam etme kararı almıştı.

ERGİN ATAMAN: "İLKAN'I GÖNDERMEK GİBİ BİR DURUM OLAMAZ"
Galatasaray Medical Park Atrenörü Ergin Ataman, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ben de biraz önce duydum. İlkan Karaman, benim yerli kadromun en iyi oyuncusu. Galatasaray 'ın İlkan'ı göndermesi gibi bir durum olamaz. İlkan ile bizden önce (2010 yılında) 5 yıllık sözleşme imzalandı. Kendisi Galatasaray 'ın oyuncusu, göndermek gibi bir durumumuz olamaz.

SERDAR APAYDIN: İLKAN, FENERBAHÇE 'YE HAYIRLI OLSUN
Fenerbahçe Ülker Menajeri Serdar Apaydın ise transferi doğruladı ve hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi:
"İlkan Karaman, Fenerbahçe 'ye hayırlı olsun. Fenerbahçe olarak milli basketbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık."

SEMİH ÖZSOY: SERBEST OLDUĞUNU ÖĞRENDİK VE ANLAŞTIK
Fenerbahçe basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, NTV SPOR’a yaptığı açıklamada transferi doğrularken “İlkan, menajerleri aracılığıyla bizde oynamak istediğini söyledi. Teknik ekibimizin onayından sonra sözleşme durumunu araştırdık ve serbest olduğunu öğrendik. Bunun üzerine kendisiyle anlaşarak kontratı imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Bu imza sonrası İlkan Karaman ile özel sözleşmesi bulunan Galatasaray ’ın TBF’ye itiraz etmesi bekleniyor.

2.06 boyundaki İlkan Karaman, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri oynayacak A Milli Takım kadrosunda yer alıyor. Geçen yıl Karşıyaka’da oynayan İlkan, ortalama 23 dakika sahada kalarak 10.6 sayı-6.4 ribaund ve bir asist ortalamaları tutturmuştu.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI
Sarı-lacivertli kulüpten transfer ile ilgili olarak da şu açıklama yapıldı: "Milli Basketbolcu İlkan Karaman ile Fenenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız 3 yıllık kontrat imzaladı."(hurriyet.com.tr)

Büyük halini görmek için üstüne tıklayın

 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209