Kalou için aracı Melo için duacı

Fildişi Sahilli oyuncu, “Kalou’nun alınmasına aracı olabilirim. Ve Galatasaray’a gelirse mutlu da olurum. Felipe Melo’nun takımda kalması için ise dua edeceğim” dedi.

Kalou için aracı Melo için duacı

GALATASARAY’ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Emmanuel Eboue, transferle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılı takıma gelmesi gündemde olan Kalou için aracılık edebileceğini vurgulayan Eboue, Melo’nun kalması içinse dua edeceğini söyledi.

Allah’a dua edeceğim

Emmanuel Eboue, “Eğer Kalou Galatasaray’a gelirse çok mutlu olurum. Onunla konuşmak için elimden geleni yaparım. Konuşursak buraya gelmesini seve seve söylerim. Ondan sonrası ise kulübün elinde” diye konuştu. Melo ile de kardeş gibi olduğunu belirten Fildişili, “Melo, takım için hayati önem taşıyan bir sürü gol attı. Kendisi kardeşim gibidir. Kulübün Melo’yu tutması için Allah’a dua edeceğim” ifadelerini kullandı.

Play-off moralimizi bozdu

Sarı kırmızılıların Arsenal’den kadrosuna kattığı Eboue, NTV Spor’a yaptığı açıklamalarda, “Play-Off dönemi sizi nasıl etkiledi” sorusuna ise, “Play-off’u oynayacağımızı öğrendiğimizde moralimiz bozuldu ama hayat her zaman istediğiniz gibi gitmez. İnşallah önümüzdeki sene bu sistem değişir” dedi.

Sezon çok iyi geçti

G.Saray’da ilk sezonunun olumlu geçtiğini dile getiren başarılı oyuncu, “Sezon oldukça iyi, güzel geçti. Bizim için kupadan elendikten sonra şampiyon olmak çok önemliydi. Bu yüzden istediğimizi aldığımız için çok mutluyuz. Artık tatile gidip dinleneceğiz, tadını çıkaracağız. Sonrasında da geri gelip çalışmalara devam etmemiz gerekecek, çünkü işimiz daha zor” şeklinde konuştu.

Gidecekler belli oldu

YENİ sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen G.Saray’da, gönderilecek oyuncular belli oldu; Aykut, Serkan, Servet, Gökhan, Çağlar, Sabri, Kazım, Culio, Stancu, Riera, Pino, Sercan, Mehmet Batdal, Baros.

Galatasaray saldıracak

SENEYE Devler Ligi’nde başarı hedefleyen G,Saray’da, transferin ilk sırada R.Madridli Hamit Altıntop var. Alper Potuk ve Amrabat için görüşmelere başlayacak olan sarı kırmızılar, Hamburglu Gökhan Töre için de devrede.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209