James-Wade çok 'sıcak'

NBA Final Serisi üçüncü maçında Miami Heat sahasında Oklahoma City Thunder'ı iki yıldızının üstün performansıyla devirerek seride 2-1 öne geçti

James-Wade çok 'sıcak'

NBA Final Serisi üçüncü maçında Miami Heat ile Oklahoma City Thunder kozlarını paylaştı. Heat'in sahası olan American Airlines Arena'da oynanan mücadeleyi Miami Heat, 91-85'lik skorla kazanmayı başardı.

Miami Heat'de 29 sayı 14 ribaund ve 3 asistle oynayan Lebron James bir kez daha takımını galibiyete taşıyan isim olurken, yıldız basketbolcu maç boyunca etkili savunmasıyla dikkat çekti. Heat bir diğer yıldızı Dwayne Wade ise karşılaşmayı 24 sayı 7 ribaund ve 7 asistle tamamlayarak galibiyetin bir diğer mimarı oldu.

Thunder cephesinde ise 25 sayı 6 ribaund ile oynayan Kevin Durant'in çabaları galibiyet için yeterli olmazken, karşılaşmayı 5 faul ile tamamlayan yıldız basketbolcunun üçüncü çeyrekte faul problemine girmesi Thunder'ın hücumda üst üste hatalar yapmasına ve kısır bir görüntü çizmesine neden oldu. Konuk ekipte Russel Westbrook 19 sayı kaydederken; 9 sayı 6 ribaund ve 6 asist ile oynayan James Harden, kritik anlarda yaptığı top kayıpları ve düşük şut yüzdesiyle gecenin hayal kırıklığı yaratan ismi oldu.

Bu sonuçla birlikte Miami Heat, seride 2-1'lik üstünlüğü ele geçirirken; serinin dördüncü maçı Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yine American Airlines Arena'da oynanacak.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209