İ.A.S.K.F.’DE 2.AMATÖR KÜME

23 Nisan akşamı Orhan Saka Amatörler Evi’nde 2. Amatör Küme takımlarının başkanlarının ağırlayan İ.A.S.K.F. yönetimi kokteyl ile yapılan toplantıda açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Ali Düşmez huzuruna teşekkür etti.

 İ.A.S.K.F.’DE 2.AMATÖR KÜME

 Bu anlamlı günde başkanlarının önemli bir görevi yaparken gösterdikleri özverinin önemi, STK’ların işlevinin zor şartlar altında ailelerine ayıramadıkları vakti sporcularına ayrılmasının önemi takdirle karşılandığını anlattı.

Güzelhisar Spor Kulübü Başkanı Şahin Demirtaş’ın dile getirdiği sağlık ve sağlık problemi, Başıbüyük Sahası’nın 2 yıl önce yapıldığı halde yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olmasını dile getiren Başıbüyük kulüp yöneticisi, benim de 2 ayrı kulüpte aynı sezonda oynayabilmenin önünün açılması,transfer serbestliği,Futbol İl Temsilciliği’nin ve Tertip Komiteleri’nin önceki yıllarda olduğu gibi seçimle yapabilme imkanının olup  olmadığı sorularına İ.A.S.K.F. Başkanı sağlık probleminin çözülmesi adına çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu,transferin serbest olmasının sporcuların daha uzun süreler spor yapma imkanı verdiğini, Başıbüyük Sahası için İ.B.B. Başkanlığı’na her kulübün faks çekerek taleplerini belirtmesini,Futbol İl Temsilciliği’nin seçim ile belirlenmesindeki engellerin önümüzdeki günlerde çözülebileceği ümidini taşıdığını söyledi.

Güzel bir toplantı ve olumlu mesajların verildiği toplantı anı resimlerin çekilmesi ile bitirildi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209