Hurma'dan Amrabat açıklaması

Kayserispor Genel Menajerinden Amrabat hakkında ilginç bir açıklama geldi

Hurma'dan Amrabat açıklaması
Kayserispor Genel Müdürü Süleyman Hurma, ”Amrabat ile ilgili yazılı bir teklif gelmedi. Satabilmemiz için bizi şaşırtacak bir teklifin gelmesi lazım” dedi.

Süleyman Hurma AA muhabirine, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, bu sene taraftarların Kayserispor’u izlerken keyif alacaklarını söyledi.

Takıma katılacak yeni oyuncularla daha da güçleneceklerini dile getiren Hurma, şunları kaydetti: ”Tamamı milli takımlarda oynayan çok iyi bir kadromuz var. Geçtiğimiz sezon beklenmedik sorunlar yaşadık. Bu sorunlar bizi arzu ettiğimiz hedeften uzak tuttu. Onun için de bir kaç tane nokta transfer vardı. Kağıt üzerinde Bobo, Cleyton, Ömer Bayram, Salih ve Erdal çok güzel görünüyor. Bir kaç transfer daha yapacağız. Umut ederim ki, bu kağıt üzerinde görünen durum sezona da yansır. Bizim istediğimiz iyi bir takım kurmak. Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim, çok iyi, çok güçlü bir takım seyredecekler. Bizim her zaman hedefimiz, üst sıralarda bulunmak. Bu sene ligdeki hedefimiz ilk beş içerisinde yer almak. Onun için de çok güçlü bir kadro kuruyoruz.” -”Şaşırtıcı teklif gelirse Amrabat’ı satarız”- Birçok kulübün transfer listesinde adı geçen Amrabat’ı satmayı düşünmediklerini vurgulayan Hurma, şöyle konuştu: ”Amrabat, bizim sözleşmeli oyuncumuz. Biz kulüp olarak sözleşmenin bütün yükümlülüklerini yerine getirdik. O da yükümlülüklerini yerine getirecek. ’Getirmiyorum’ diyorsa ondan da korkacak durumumuz yok. Her türlü hazırlığımızı yaptık. Bizim oyuncuyu satabilmemiz için bizi şaşırtacak bir teklifin gelmesi lazım. Elimizdeki oyuncuyu sebepsiz yere satmayız. Bize henüz Amrabat ile ilgili yazılı bir teklif gelmedi.” Hurma, takımın 28 Haziran’da Kayseri’de toplanacağını, yeni sezon hazırlıkları için 21 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Avusturya’da kamp yapacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209