Güzelhisarspor Olağan Kongresinde Emin Fuat Özcan yeniden Başkanlığa seçildi

Güzelhisarspor Olağan Kongresinde Emin Fuat Özcan yeniden Başkanlığa seçildi

Güzelhisarspor Olağan Kongresinde Emin Fuat Özcan yeniden Başkanlığa seçildi
HABERİN GALERİSİ
Güzelhisarspor Kongresi

Güzelhisarspor Kongresi

 Güzelhisarspor Olağan Kongresinde Emin Fuat Özcan yeniden Başkanlığa seçildi. Fuat Özcan yapmış olduğu konuşmasında; sevgili misafirler olağan genel kurul toplantımıza hoş geldiniz.


Özcan; sözlerime başlamadan önce kulübümüze hizmet eden büyüklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ben,  Güzelhisar spor kulübüne 2007 yılından itibaren görev yapıyorum. Altı yıldan beri kulübüme her yönden elimden geldiği kadar manevi ve maddi olarak desteklerimi sundum. Bugün yapılan genel kurulda başkanlığa tek aday olarak girdim. Güzelhisar spor kulübüne yöneticilik görev süremde  otuza yakın futbolcu getirerek topluma ve kulübüme kazandırdım. Getirdiğim oyuncular arasında  bir tane İstanbul il hakemi bir tane hif hakemi ve iki kişi de çalıştırıcı  adayı olarak futbol federasyonuna münacatlarını yapmıştır. Böyle spor adamları yetiştirdiğimiz için hocalarıma ve teknik heyete huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim... Başkan olarak kulübüme en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerim ile birlikte çalışarak başarılı günler yaşayacağımıza  inanıyoruz.. A takımımızın başına  geçen sezon tarihimizin en iyi dönemini geçirten Hocamız ilhan Karaca ile yolumuza devam edeceğiz. Genç takımızın başına Hayati Karatepe’yi U-17 takımımızın başına Hüseyin Kıran hocamız minik takımızın başına Yunus Mert Özcan hocalarımız getirilmiştir.

Özcan; “Kongremizin; kulübümüze, spor camiamıza ve Fatihimize hayırlı olmasını diliyor 2013 - 2014 sezonu hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209