Güzelhisar Spor 65 Yaşında; Fuat Başkan Gönüllerde Ölümsüz

Güzelhisar Spor 65 Yaşında; Fuat Başkan Gönüllerde Ölümsüz

TÜM FOTOĞRAFLARI FOTO GALERİDEN GÖREBİLİRSİNİZ

 GÜZELHİSAR SPOR KULÜBÜ 65. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ VE MERHUM FUAT BAŞKAN İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLENDİ.

Güzelhisar Spor Kulübü 65. Kuruluş Yıl Dönümü gecesinde Merhum Başkan Fuat Özcan’a büyük Vefa gecesi düzenlendi.
Aralık ayında yapılması planlanan kuruluş yıldönümü gecesi Kulüp başkanı E. Fuat Özcan’ın elim bir Trafik kazasında hayatını kaybetmesi sebebi ile etkinlik 30 Ocak 2015 tarihine ertelenmişti.

Fatih’in köklü kulüplerinden Güzelhisar Spor Kulübü 65. Kuruluş yılı gecesinde Merhuma Başkanını unutmadı. Citadel Sultanahmet İstanbul düzenlenen geceye çok sayıda spor, sanat, medya ve siyaset mensubunun tam bir duygu seli yaşandı. Merhum başkan Fuat Özcan’ı ve Valideleri Leman Özcan’ın anıldığı gecede Kur’an-ı Kerim tilaveti ve saygı duruşunun ardından Güzelhisar Spor Kulübüne ve Amatör spora katkıda bulunanlara plaketler verildi.

Anma gecesine büyük ilgi

Güzelhishar Spor Kulübü 65.yılını buruk bir şekilde kutlasa da;  Bu gece bir anma ve vefa gecesi olarak tertip edilmişti. Geceye gösterilen büyük ilgi Güzelhisar Spor Kulübü yönetimini ve Özcan ailesinin yalnız olmadıklarının en büyük kanıtıydı.

Geceye; Fatih Beleldiye başkan yardımcısı ve Meclis başkanı Hasan Suver, CHP ikinci bölge Milletvekili aday adaylarından Turan Durmuş,  CHP ikinci bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Sevigen, CHP ikinci bölge Milletvekili aday adayı Av. Zeynel Öztürk, CHP üçüncü bölge Milletvekili aday adayı Sait Yücel, CHP PM üyesi Baykal Kazancıoğlu, Fatih Bld. CHP Meclis Üyesi Soner Özimer, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Mithat Özdemir, İ.A.S.K.F. Başkanı Ali Düşmez, İ.A.S.K.F. Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, Fatih Amatör Futbol  Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri; Güngören Kulüpler Birliği, Bağcılar Kulüpler Birliği, Zeytinburnu Kulüpler Birliği, Eski İ.A.S.K.F Yöneticisi Hayatı Köse,  TÜFAD İstanbul Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Sarıyer Spor Kulübü Sekreteri Ahmet Akpınar, Tek Rumeli Tv. Spor müdürü Mehmet Çelik, Eski Milli Hakemlerden Muhittin Boşat, Fatih Vatan Spor Yönetim kurulu üyeleri ve Bakanı M. Suat Özcan ve çok sayıda spor adamı katıldı.

Efsane başkan Fuat Özcan’ı anma gecesinde; katılımcılar günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yaparken duygusal anlar yaşandı. Sporun birleştirici rolünün ne kadar da önemli olduğunu bir kez daha müşahede ettik.

Yılın sporcularına, spor adamlarına ve sponsorlara plaketler takdim edil. Yemekten sonra toplu fotoğraflar çektirilerek gece sona erdi.

HABER: Mithat Özdemir



SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209