GS’yi değil Avrupa’yı istiyor

Galatasaraylı Selçuk İnan, kankası olan Burak Yılmaz’ın kariyer planını anlattı

GS’yi değil Avrupa’yı istiyor
“Burak iyi bir oyuncu. G.Saray’a gelmesini çok isterim ama kendisi Avrupa’da oynamak istiyor ve onun bu kararına saygı duyuyorum. O benim kardeşim. İstesem baskı altına alırım ama yapmadım.”

G.SARAY’IN geçen sezonki şampiyonluğunda çok büyük payı olan Selçuk İnan, bir spor giyim markasının krampon tanıtımında Ntvspor’a önemli açıklamalar yaptı. Trabzonspor’da birlikte oynadığı ‘kankası’ Burak Yılmaz’ın G.Saray ile adının geçmesiyle ilgili konuşan Selçuk, “Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu. Kendisi Avrupa’da oynamak istiyor, ben de buna saygı duyuyorum. Baskı altına istesem alırım ama almadım. O benim kardeşim, kararına karışmıyorum. Burak hakkında çok şey yazılıp çiziliyor. G.Saray’a gelmesini çok isterim” dedi.

G.SARAY’IN görüşmelere başlandığını bildirdiği eski takım arkadaşı Umut Bulut’un da transferinin resmen bitmişçesine konuşan Selçuk, “Umut Bulut gerçek bir golcü. İnşallah G.Saray ve kendisine hayırlı, uğurlu olur” derken, sözlerine şöyle devam etti:

‘MELO KALSIN İSTERİM’

“GEÇEN yılın yeni bir takımdık ama bunun üstesinden geldik. G.Saray’da duran toplara vurma imkanım oldu. Ben de bu frikikleri gole çevirmeye çalıştım elimden geldiği kadarıyla. Kendimden böyle bir performans beklemiyordum, iyi bir performans sergiledim.

MELO çok iyi bir oyuncu. Geçen sezon iyi bir ikili olduk. Melo’nun takımda kalmasını istiyorum ama karar yönetim ve hocanın. Kalırsa çok mutlu olurum.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde de başarılı olacağımıza inanıyorum. G.Saray taraftarı her zaman bize destek oldu ve her zamanda yanımızda olacaklar. Onlar varsa biz varız. Geçen sezonki desteği Şampiyonlar Ligi’nde de göstereceklerine inanıyorum.”

‘10 numarayı giymem’

SELÇUK İnan toplu olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise Umut’un yanı sıra Dany’nin transferine de çok sevindiğini ve Melo gitse bile 10 numaralı formayı giymeyi düşünmediğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209