G.Saray çok istemişti

G.Saray ve F.Bahçe'nin izlediği genç yetenekleri sessiz sedasız Gençlerbirliği kaptı

G.Saray çok istemişti
Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen İsveç'te oynayan, Türk pasaportlu futbolcular Jimi Durmaz ve Mervan Çelik'i transfer ettiklerini söyledi.

Onuk, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve "Jimi Durmaz'la sezon sonu için anlaştık. Biliyorsunuz İsveç'te sezon Aralık'a doğru bitiyor. Ama biz Jimmi'yi şimdi kadromuza katmak istiyoruz. Kulübüyle anlaştık. Hafta içerisinde Ankara'ya gelecek ve imzayı atacak. Mervan Çelik'i de transfer ediyoruz. Her ikisiyle de en az 3 yıllık anlaşma yapacağız" dedi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında G.Rangers'a giden Mervan kulübün ceza almasının ardından İsveç'e Gais takımına dönmüştü. 22 yaşındaki futbolcu İsveç U21 Milli Takımı'nın da formasını giydi.

Jimi Durmaz ise Malmö'de forma giyiyor. 23 yaşındaki Jimmy'nin ofansif özellikleri çok yüksek, kanatlarda da oynayabiliyor. Jimmy'nin aillesi aslen Mardinli. Genç futbolcu 3 kez İsveç A Milli Takımı'nın formasını giydi.


SONER AYDOĞDU'NUN FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ

Cem Onuk, Soner Aydoğdu'nun Fenerbahçe'ye transferi konusunda ise, "Soner meselesi kapanmıştır. Artık Soner Gençlerbirliği'nde kalacak. Fenerbahçe kendisini transfet etseydi. Biz de orta sahaya oyuncu alacaktık. Transfer etmediler. Biz de Soner'den vazgeçmiyoruz. Ancak transferde kesin konuşmak doğru olmaz, fakat şu anki durumda satmayı düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

TOSIC TAMAM, LA LIGA'DAN BİR FORVET GELİYOR

Cem Onuk, "Sırbistan Milli Takımı'nın kaptanı Dusco Tosic'i getirdik. Sol bek ve stoper oynuyor. Bu transferde parasal bir sorun vardı; ama sanırım bunu aşacağız. La Liga'da oynayan bir oynayan bir forvet oyuncusunu transfer ediyoruz" dedi.

(Radyospor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209