Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi belli oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Chelsea ile eşleşti.

Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi belli oldu

 Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda, Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Drogba’nın da 2003-2004 sezonundan 2012-2013 sezonuna kadar formasını giydiği Chelsea ile eşleşti. Chelseaforması ile büyük başarılara imza atan Didier Drogba, eski takımına karşı çeyrek final mücadelesi verecek. Tecrübeli yıldız Drogba, Chelsea forması altında 3 lig şampiyonluğu, 4 FA Cup, 2 lig kupası, 2 Community Shield Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. 2012 yılında Bayern Münih ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin 83. dakikasında 1-0 geriye düşen İngiliz temsilcisi, 88. dakikada Didier Drogba’nın golü ile maçı uzatmalara taşımış ve penaltı atışları ile kupaya uzanan taraf olmuştu.

MOURINHO’NUN İSTEDİĞİ OLDU

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımının Crystal Palace ile oynadığı mücadele sonrası, “Benim Galatasaray'ı istediğim doğru. Drogba’nın onu çok seven ve 'Legend' (efsane) lakabını taktığı Chelsea seyircisiyle tekrar buluşması için bunu istiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

"YAKINDA GÖRÜŞECEĞİZ DIDIER"

Bu arada Chelsea Kulübü'nün resmi twitter hesabından Galatasaray eşleşmesi Drogba'nın fotoğrafıyla duyuruldu. Yıldız futbolcunun, Chelsea formalı fotoğrafı "Yakında görüşeceğiz Didier" mesajı yayınlandı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209