Galatasaray'dan Hamit Altıntop atağı

Galatasaray'da Hamit Altıntop sesleri... Sarı-Kırmızılı kulüp, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Hamit Altıntop ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray'dan Hamit Altıntop atağı
 Hamit Altıntop Galatasaray oyuncusu mu oluyor?

Hamit Altıntop savaşında Galatasaray'dan flaş atak... Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği milli futbolcu Hamit Altıntop ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray Hamit'i transfer ediyor

Sarı-Kırmızılı kulüp Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Sarı kırmızılı kulübün KAP'a yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." denildi.

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

Sarı-kırmızılı takımın, görüşmelere başladığını açıkladığı Hamit Altıntop'u isteyen kulüplerden biri de Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Hamit Altıntop transferinde ibrenin Fenerbahçe'den yana olduğu ifade ediliyordu. Hatta gazetelerde Hamit'in Fenerbahçe ile prensip anlaşmasını vardığı yazıldı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hamit Altıntop'un transferini en çok isteyen isimdi.

HAMİT'TEN 2010'UN EN İYİ GOLÜ!


HAMİT ALTINTOP KİMDİR?

Doğum Yeri: Gelsenkirchen, Almanya
Doğum Tarihi: 8 Kasım 1982
Oynadığı Takımlar:
Wattenscheid 09, Schalke 04, Bayern Munich, Real Madrid
Performans:
Schalke 04 - 113 maç 8 gol
Bayern Munih - 63 maç 7 gol
Real Madrid - 5 maç 1 gol
Türkiye A-Milli Takımı - 73 maç 7 gol

HAMİT, İNİESTA'YI BAKKALA GÖNDERDİ:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209