Fenerbahçe ve Beşiktaş'a UEFA'dan şok!

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerini disiplin kuruluna sevk etti. Fenerbahçe, 20 Haziran'da savunma verecek. UEFA Disiplin Kurulu ise 22 Haziran'da toplanacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a UEFA'dan şok!
 TFF ve mahkemenin şike konusundaki yargılamasından sonra kararı merak konusu olan UEFA ’da yargısında ilk resmi adımı attı. 2011 yılında Türkiye’de patlak veren şike vakası konusundaki kararı merak konusu olan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ilk resmi adımını attı. Duruşmalar 21 ve 22 Haziran'da Nyon'da yapılacak.

Fenerbahçe'den KAP'a bildiri

"UEFA Disiplin Müfettişinin raporu tarafımıza ulaşmış olup konuya ilişkin savunmamızın 20.06.2013 tarihine kadar sunulması istenmektedir. UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu 22.06.213 tarihli toplantısında konuyu değerlendirecektir."

Fenerbahçe'ye 2 yıl men talebi!

Fenerbahçe'nin 2 yıl UEFA maçlarından men edilmesi talep ediliyor. Fenerbahçe, 20 Haziran'da savunma verecek. UEFA Disiplin Kurulu ise 22 Haziran'da toplanacak.

UEFA Disiplin Müfettişlerinin yaklaşık 1.5 yıl süren incelemesinde her iki kulüple ilgili disipline sevke gerek duyması, takımlarımızı ceza tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu.

Son gelişmelere göre UEFA'nın, F.Bahçe'ye 19 Haziran'a, Beşiktaş'a da 21 Haziran'a kadar savunma süresi verildiği belirtildi. Ayrıca UEFA Disiplin Müfettişlerinin her iki kulübün bazı yöneticilerini de disiplin kuruluna sevk ederek savunma istediği öğrenildi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209