Fener KAP'a Bildirdi !

Fenerbahçe, Kartal'ın gözdesi Brezilyalı'yı KAP'a bildirdi. Resmi imzalar Devler Ligi Finali sonrası.

Fener  KAP'a Bildirdi !

 

Şampiyon, transfer sezonuna müthiş bir giriş yapıp, Kartal'ın gözdesi Brezilyalı'yı KAP'a bildirdi. Resmi imzalar Devler Ligi Finali sonrası.

Diego Fener'de

Fenerbahçe sezona nokta koyar koymaz, bombayı patlattı. Şampiyon kadroyu dünya yıldızlarıyla süslemeyi planlayan Sarı-Lacivertli ekip, Atletico Madrid’in Brezilyalı 10 numarası Diego Ribas’la görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş’ın geri adım atmasının ardından, Aziz Yıldırım iki menaceri görevlendirdi. Fenerbahçe’den yetki alan menacerler, Sambacı ile prensip anlaşmasına vardı. Resmi imzalar 24 Mayıs’taki Şampiyonlar Ligi finali sonrası atılıyor.



On numara iş



Günün sürprizi Fenerbahçe’den geldi... Yeni sezon öncesi işi sıkı tutan Şampiyon, transfer çalışmalarına hız kesmeden başladı. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş’ın da gündeminde olan Atletico Madrid’in 10 numarası Diego Ribas ile görüşmelere başladığını dün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın yıldız transferi sözü vermesinin ardından uzun süredir çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe; Porto, Werder Bremen, Juventus ve Wolfsburg gibi takımların formasını giyen 29 yaşındaki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı. Brezilyalı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanması beklenirken, Atletico Madrid’in Real Madrid ile 24 Mayıs’ta oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’nin ardından Diego’nun İstanbul’a geleceği belirtiliyor.



Barça’yı yıkan adam!



Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu için Beşiktaş da temasa geçmişti. Diego’nun yıllık 5 milyon Euro istediği bildirilirken, Siyah-Beyazlılar daha sonra görüşmelere askıya almıştı. Kanarya’nın Alex’ten sonra yeni 10 numarası olabilecek deneyimli futbolcu, Atletico’da oyuna sonradan girmesine rağmen takımının Devler Ligi yarı finalinde Barcelona’ya attığı golle hafızalara kazınmıştı. Bu sezon 37 maçta forma giyen Sambacı, 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de asist yaptı.



Harika bir oyuncu



Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, futbol kariyerinde inişli çıkışlı bir grafik sergilese de kalitesi asla tartışılmayacak bir futbolcu. Özellikle Almanya’da Werder Bremen forması giyerken en iyi zamanlarını

yaşamıştı. Zaten Bremen’deki performansı, onu bir dünya devi Juventus’a taşımıştı. İtalyan futbolunun stili ona pek uymadı. Tekrar Almanya’ya döndü ama bu kez Wolfsburg’a gitti. Eski günlerini burada yakalamayı başardı. Bu aradaki Atletico macerasının ona, sertlik anlamında büyük katkı yaptığını söylemek yanlış olmaz. Son derece teknik ve duran topları çok iyi kullanıyor. Gelmesi halinde Fenerbahçe’nin, Alex’ten sonraki yeni 10 numarası çok rahat olur.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2014, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209