Fatih’te Futbol Turnuvasında Mahalleler kıyasıya mücadele etti

Fatih’te mahalleler arası düzenlenen futbol turnuvasında kıyasıya mücadele edildi. 13-14 yaş ve 40 yaş üstü olarak iki ayrı kategoride gerçekleştirilen turnuva da kupayı Ayvansaray ve Yavuz Sultan Selim Mahalleleri kaldırd

Fatih’te Futbol Turnuvasında Mahalleler kıyasıya mücadele etti
 Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi’nin mahalleler arasındaki kardeşlik ve dostluğu pekiştirmek amacıyla, bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Mahaller Arası Futbol Turnuvası’nda 40 yaş üstü ve 13 – 14 yaş kategorisinde 32 mahalle takımı yarıştı. Ayrı gruplar halinde Mimar Sinan Stadı’nda yapılan turnuvada cumartesi günleri 17.00-23.00 saatleri arası küçükler, Pazar günü 17.00-23.00 saatleri arası 40 yaş üstü takımlar mücadele etti. Üç ay süren maçlar sonunda ise her iki grubun sıralaması aşağıdaki gibi oldu.

 

 

40 Yaş Üstü Müsabakalarda

1. Ayvansaray Mahallesi (Molla Aşkı)

2. Küçük Ayasofya Mahallesi

3. Yavuz Sultan Selim Mahallesi (Müftü Ali)

4. Haseki Sultan Mahallesi

 

13-14 Yaş Müsabakalarda

1. Yavuz Sultan Selim Mahallesi (Müftü Ali)

2. Ayvansaray Mahallesi (Şahin Spor)

3. Balat Mahallesi (Yavuz Sultan Selim SK)

4. Molla Gürani Mahallesi (Çapa SK) takımları paylaştı.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen turnuvaya katılan mahalle muhtarlarına,  Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi tarafından plaket verildi. Turnuvanın En Centilmen takımları da 40 Yaş Üstü grubunda Kadırga Spor, 13- 14 Yaş grubundaysa Akşemseddin Mahallesi oldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209