Fatih Vatanspor'un gururu Kader’e Milli Davet

Fatih Vatanspor Kadın Futbol takımının golcü futbolcusu Kader Kısa U-19 milli takımına davet edildi.

Fatih Vatanspor'un gururu Kader’e Milli Davet

 1996 Siirt doğumlu alan Kader, futbola başladığı 2012 yılından beri Fatih Vatanspor’da sürekli kendini geliştirmeyi başardı. İlk sezonunda yedi maçta üç gol atan Kader, geçtiğimiz sezon ise tüm maçlarda yer alarak 11 gol kaydetti. Güçlü fiziği ve kaleye doğrudan giden stili ile Fatih Vatanspor’un başarısında önemli etken olan Kader oynadığı lig maçlarında tek bir sarı kart dahi görmedi. Genç futbolcu Temmuz ayında yapılan Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası’nda oynadığı güzel futbol ve dört karşılaşmada attığı 11 gol ile Milli Takım teknik kadrosunun dikkatini çekti. 

Bu çağrıyı bir başlangıç olarak gördüğünü söyleyen Kader, kendisini her zaman destekleyen babasına doğum günü hediyesi olmasını diledi. Süratinin kendisi için br avantaj olduğunu belirten Fatih Vatanspor’un genç yıldızı, “yine de geliştirecek çok yönüm var. Bunların üzerinde çalışarak milli takımda kalıcı olmak en büyük amacım” dedi. Futbola başlamasına neden olan Ronaldinho’yu çok beğendiğini vurgulayan Kader, kadın futbolcular arasıdna ise Bilgin Defterli’nin hem saha içi, hem de saha dışındaki duruşunu örnek aldığının altını çizdi. Kader, “bu mutlulugu aileme, takım arkadaşlarıma, kulüp yöneticilerime yaşatmayı başardım. İnşallah bu sevinç hekese nasip olur” diyerek sözlerine son verdi.

Fatih Vatanspor başkanı Suat Özcan da yaptığı açıklamada “Klübümüz adına sevindirici ve gurur verici davet ile ülkemizi temsil etme onuruna sahip olacak futbolcumuz Kader Kısa’yı yönetim kurulu adına tebrik ederiz” diyerek, Kader’in başarılarının devamını diledi.

Haber://yerelfutbol.org

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209