FATİH VATANSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

FATİH VATANSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

FATİH VATANSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA  İLERLİYOR
 FATİH VATANSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA  İLERLİYOR
Toplam 69 takımın 8 grupta mücadele edeceği Kadınlar 2.Ligi Birinci Grup lideri Fatih Vatanspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sekiz takımın mücadele ettiği grupta 9 maç sonunda 23 puan artı 49 averaşla birinci durumda olan Fatih Vatanspor 22 puan artı 54 averajla üçüncü durumda bulunanan Ovacık Gençlik ve Spor ile grup şampiyonluğu için deplasmanda çok  önemli bir maça çıkacak. 

Takımda eksik ve cezalı oyuncunun bulunmaması, futbolcuların şampiyonluğa olan inancı ve Yönetim Kurulunun tam kadro Ovacık Gençlik spor maçı için Karabüğe akın etmesi Fatih Vatansporunun takım olarak şampiyonluğa ne kadar inandığını bir kez daha gösterdi.

Toplam 69 takımın 8 grupta mücadele edildiği Kadınlar 2.Ligi ise; Çift devreli lig usulüne göre yapılacak  müsabakalar sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar play-off grubunda mücadele etmeye hak kazanacak. Tek maç eleme sistemiyle oynanacak play-off müsabakaları sonucunda ilk 4 sırayı alan takımlar 2014-2015 sezonunda 1.ligde yer alacak.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209