Fatih Vatan Sporlu Bayan Futbolcu Büşra Karakuş Ameliyat Oldu

Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başarılı bir ameliyat geçiren Büşra Karakuş hastanede ziyaretçi akınına uğradı.

 Fatih Vatan Sporlu Bayan Futbolcu Büşra Karakuş Ameliyat Oldu


         Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başarılı bir ameliyat geçiren Büşra Karakuş hastanede ziyaretçi akınına uğradı.

         Fatih Vatan sporun bayan futbol takımının futbolcusu Büşra Karakuş Fatih Vatan spor, Antalyaspor maçında geçirmiş olduğu sakatlık sonucu diz çapraz bağları kopmuştu. Fizik tedavisi süreci sonunda ameliyat olmasına kara verildi. Daha sonra Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç. Dr. Tolga Tüzüner’in gerçekleştirdiği başarılı bir ameliyat sağlığına kavuşan Büşra Karakuş bugün takım arkadaşları, yöneticileri, il gençlik spor müdürlüğü, Fatih İlçe Gençlik Spor müdürlüğü, İ.A.S.F.K. Yöneticileri, Spor Bakanlık temsilcileri ve hocaları tarafından ziyaret edilerek geçmiş olsun temennisinde bundular.

        Amatör sporcuların sosyal güvenlikleri olmadığı için ameliyatı yüksek bir meblağ tutuyordu. Uzun bir süreç sonunda Nisan ayında Sağlık Bakanlığı ile Spor ve Gençlik Bakanlığı arasında yapılan protokol Büşra’nın imdadına yetişti.

        Protokol gereği sosyal güvencesi olmayan amatör sporcuların her türlü sağlık giderleri ve tedavi masrafları Sağlık Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak karşılanır ilkesi gereğince Fatih Vatan spor Kulüp başkanı M.Suat Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin mücadeleleri sonucu Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen yöntemle Büşra Karakuş’un ameliyat olmasına kara verilmişti.

        Büşra Karakuş’un ziyaretinde bir konuşma yapan M. Suat Özcan yapmış olduğu açıklamasında, “

        Sporcumuzun ameliyatı konusunda uzun bir yol kat ettik. Ve sonunda mutlu sona ulaştık” dedi. Özcan, “Amatör spor kulüpleri sıkıntılarını bir nebze olsun ortadan kaldırmak için yapılan bu protokol için, sağlık Bakanlığımıza ve Spor ve Gençlik Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.

        Suat Özcan daha sonra,  Başhekim yardımcısı Sezai Pamuk Beyefendiye, ameliyatı gerçekleştiren ekibe ve Doç.Dr. Toga Tüzüner Bey’e, ortopedi kliniği hemşirelerine, İl Gençlik Spor Müdür vekili Adnan Kuzu Bey’e, Fatih İlçe Gençlik Spor Müdürü Ceylan Ekinci Bey’e, İ.A.S.F.K. Başkanı Ali Düşmez Bey’e, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Murat Kapusuz Bey’e, CHP Fatih Belediye Meclis Üyesi Turan Durmuş Bey’e, Topkapı Spor Kulübü Başkanı ve İ.A.S.F.K. Başkanı Necdet Bakır Bey’e, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

         Büşra Karakuş’un ziyaretinde takım arkadaşları; Özlem Bekdemir, Kader Kısa, Şüle Albayrak, Büşra Karabaş, Fatih Vatan sporun Başkanı M.Suat Özcan, İstanbul İl Gençlik Spor Müdür vekili Adnan Kuzu, Fatih İlçe Gençlik Spor Müdürü Ceylan Ekinci,         

         İ.S.A.F.k Başkanı Necdet Bakır, Yönetim Kurulu üyeleri Emir Kısa, Yaşar Kara ve Amatör sporlara destek veren Sivil Haber Gazetesinin İmtiyaz sahibi Mithat Özdemir ile Yerel Spor Temsilcisi Ali Kemal Demir ve hocaları katıldılar.

         Kulüp başkanı Suat Özcan getirmiş olduğu baklavayı sporcusuna kendi elleriyle ikram ederek sporcusunu alnından öperek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ve Ardından İl gençlik spor müdür vekili Adnan Kuzu Büşra Karakuş’a geçmiş olsun dileklerini ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın selamlarını iletti.

Daha sonra hep birlikte fotoğraflar çektirilerek ziyaret gerçekleştirilmiş oldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209