FATİH VATAN LİSESİ SPOR KULÜBÜ’NÜN GECESİ MUHTEŞEM GEÇTİ

Cuma gecesi Citadel Otel’de yapılan gecede Fatih Vatan Lisesi SK anlamlı ve özel bir gece yaşadı.

  FATİH VATAN LİSESİ SPOR KULÜBÜ’NÜN GECESİ MUHTEŞEM GEÇTİ
 Yönetim Kurulu Başkan M.Suat Özcan tüm yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri özveri ve fedakârlıklarını verilen ödülle taçlandırdı.

Ayrıca spora ve Vatan Lisesi SK’ya katkılarından dolayı Tek Rumeli TV Spor Penceresi yapımcısı Mehmet Çevik, Yerel Futbol Koordinatörü Efkan Bucak, Sivil Haber Köşe Yazarı Süleyman Aydın, Tek Rumeli TV Muhabiri Halim Tulis, İ.A.S.K.F Eski Başkan Vekili Hayati Köse, İBB ve Fatih Meclis Üyesi Turan Durmuş spora katkılarından dolayı plaket ile ödüllendirildi. Eski başkanlarından Fevzi Şerali ve Aziz Karaca plaketlerini aldılar.

Yine bu geceyi şereflendiren İstanbul Milletvekili Ramiz Topal, geçmiş Dönem Belediye başkan Adayı Can Özyedierler, Spor Komisyon Başkanı Hamit Fırat, İBB ve Fatih Belediye Meclis Üyesi Hikmet Öz, Vahdettin Beyazıt, Cemil Çiftçi,Fazıl Uğursoylu,Fatih Amatör Birlik Yöneticileri M.Ali İyimaya, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ceylan, Güzelhisar Spor Kulübü,Topkapı Spor Kulübü, Ayasofya SK ve Cerrahpaşa SK yöneticileri geceye katılanlar arasındaydı.

Güngören Spor Kulüpleri Birliği Başkanı H.Cemal Erkin katılımı ile geceye renk kattı.

Muhteşem gecenin spor adına yaşatılan güzellikleri tüm spor camiasına örnek olacak nitelikte görüntülendi.

 

SÜLEYMAN AYDIN

YORUM EKLE
YORUMLAR
suat özcan
suat özcan - 11 yıl Önce

gecede bizi yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkürler

FATİH VATAN LİSESİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

SUAT ÖZCAN

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209