Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübünden Eros Pırlanta' ya Teşekkür Plaketi

Kulüb Başkanı SUAT ÖZCAN ve Yönetim kurulu üyeleri AHMET KÖŞKER.HASAN BÜYÜKDOĞAN hazır bulundukları törende kulüb Başkanı Suat Özcan yaptığı konuşmada her zaman yanımızda olan maddi manevi desteklerini esirgemeyen bayan futboluna destek veren EROS PIRLANTA'nın sahibi ATİLLA AKBULUT'a teşekkür etti.

Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübünden Eros Pırlanta' ya Teşekkür Plaketi

  FATİH VATAN LİSESİ SPOR KULÜBÜNDEN EROS PIRLANTA' YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

 

    Kulüb Başkanı SUAT ÖZCAN ve Yönetim kurulu üyeleri AHMET KÖŞKER.HASAN BÜYÜKDOĞAN hazır bulundukları törende kulüb Başkanı Suat Özcan yaptığı konuşmada her zaman yanımızda olan maddi manevi desteklerini esirgemeyen bayan futboluna  destek veren EROS PIRLANTA'nın sahibi ATİLLA AKBULUT'a teşekkür etti.

 

    Sözlerine devam eden Özcan sizlerden aldığımız desteklerle  daha güçlü daha iyi çalışmalarla önümüzdeki sezon bayan futbol takımımızı 1.lige taşımak için elimizden gelen tüm gayretleri yönetim kurulumuzla berababer çalışarak en iyi şekilde Fatihimizi temsil edeceğiz dedi.

 

        EROS pırlantanın sahibi Atilla Akbulut ise yaptığı konuşmada ise kendisine verilen bu plaketi ve kulüb saati ile bayan futbol takımının resmini iş yerimin en güzel yerinde edeceğim ve bundan sonra da Fatih Vatan Spor Kulübünün yanında olacağını dile getirdi. 

 

 

Haber ve Fotoğraf: Yunus Mert Özcan

                  

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209