Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliğinde Ceyhan Dönemi

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliğinde Ceyhan Dönemi

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliğinde Ceyhan Dönemi
Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliğinde Gökhan Ceyhan dönem.

Divan başkanlığını Fatih Belediyesi CHP Meclis üyesi Soner Özimer'in yaptığı kongrede Gökhan Ceyhan'ın başkanlığındaki liste yönetime seçildi.

üç yılda bir yapılan FASKB Kongresinde iki dönem başkanlık yapan Murat Kapusuz ve ekibinin aday olmadı. Yapılan kongrede Gökhan Ceyhan dokuz asil dokuz yedek üyeden oluşan yeni yönetim ile üç yıllığına yönetime getirildi.


Fatih Amatör Spor Kulüpleir Birliği eski yönetimi adına başkan Murat Kapusuz; kısa bir süre önce elim bir trafik kazsında kaybetmiş olduğumuz Güzelhisar Spor Kulübü başkanı Merhum Fuat Özcan'ın Türk Sporuna yaptığı katkılardan dolayı oğlu ve aynı zamanda il hakemi Tolga Özcan'a plaket verildi.

 Tolga Özcan 'da yapmış olduğu konuşmada;   Bu plaketi hakem camiası ve Güzelhisar Spor Kulübü adına alıyorum'' dedi. FASKB'den bir talepte bulunarak Fuat Özcan dostluk turnuvası düzenlenmesin,i talep etti. Bu talepten sonra salondan büyük alkış koptu. Kongreye katılan spor kulüpleri yöneticileri ve sporcular camiasından büyük destek aldığı gözden kaçmadı.


Daha sonra yapılan kongrede yeni yönetime Gökhan Ceyhan'ın başkanlığındaki yönetim seçildi.
Gökhan Ceyhan yapmış olduğu kısa konuşmada; ''geçmiş yönetime ve spora katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bizim yeni yönetim olarak en önemli önceliğimiz; sporda kardeşlik ve barışı hakim kılmaktır.'' Ceyhan, spor yapan gençlerimziin sayısının artmasında yardımcı olmak, Fatih Amatör Spor Kulüplerine destek  vermek, projeler üretek, her an sporun içinde, kulüplerin emrinde bir yönetim anlayışını hakim kılmaktır'' dedi.

Gökhan Ceyhan Başkanlığındaki Yeni Yönetim Aşağıdaki Şekilde Teşekül Etti.

YÖNETİM  KURULU 
1- Gökhan Ceyhan
2- Kadri Gözaydın
3- Necdet Uysal
4- Aziz Karaca
5- Yaşar Kara
6- İ. Semih Çalkaya
7- Sıtkı Özcan
8- Bekir Erdoğan
9- İbrahim Tuncay Önay
 
YÖNETİM  KURULU - Yedek
1- Elif Güneş
2- Remzi Albayrak
3- Mehmet Birinci
4- Ahmet Çakmak
5- Soner Kandemir
6- Lütfü Çetiner
7- Şaban Doyan
8- Arzu Göktepe
9- Hilal kara
 
DİSİPLİN KURULU- Asil
1-Muhittin Güven
2- Muharrem Uysal
3- Bekir Pervanlar
 
DİSİPLİN KURULU- Asil
1- Halis Artar
2- Şükrü Aydın
3- Sebahattin Teker
 
DENETLEME KURULU - Asil
1- Necmettin Ünyıldız
2- Muzaffer Şener
3- Mehmet Ezber
 
DENETLEME KURULU - Yedek
1- Metin Güven
2- Hüsnü Ünal
3- Ahmet Akverdi

YENİ YÖNETİM İDDALI GELDİ




Gökhan Ceyhanın yönetiminde yer alan İsmail Semih Çalkaya ile yapmış olduğumuz kısa değerlendirmede semih Çalkaya Sivil Haber Gazetesine ve Fatih Haber Sitesine iddialı açıklamalrda bulundu.

İsmail Semih Çalkaya; burada önceki yönetim için açıklama yapmaya gerek yoktur. Yönetime  ve başkan Murat Kapusuz Bey'e yapmış odukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Fatih Amatör sporu ve  bizler için yeni bir dönemin başladığını ifade ediyor.

 Çapaspor kulübü başkan yardımcılığı  da yapan yönetim kurulu üyesi İsmail Semih Çalkaya ''öncelikle bizlere teveccüh  gösteren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu yönetimin sporumuz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum'' dedi. Yönetim kurulu en kısa sürede toplanarak görev dağılımı gerçekleştirecek ve hazırlamış olduğumuz projelerimizi uygulamya koyacağız dedi.
Biz, yönetim olarak FASKB'de bir nöbet sistemini hakim kılacağız. Hergün derneğimizde bir yönetim kurulu üyemiz belirli satlerde nöbet tutacaktır dedi. Çalkaya bizim için asil yedek yoktur. Biz toplantıalrımzı 9+9 olmak üzere onsekiz kişi ile gerçekleştireceğiz'' dedi.
Biz Kulüperimiz sadece futbola hizmet eden değil, sporun tüm branşlarında faaliyet  gösteren kulüpler konumuna getirmeye çalışacak ve AB fonlarından ve Gençlis Spor Bakanlığı proje desteği ve fonalrından faydalandırmanın yolalrını bulacağız'' dedi.

Çalkaya İlçemizin Haliç gibi bir  denize sahip olmasıyla kürek sporunu destekleyeceklerini, Silivrikapı Buz Pateni tesislerini spor kulüplerine açacaklarını, Fatih Spor Kompleksi Yüzme Havuzunun ve diğer salonların kulüplerimiz tarafından aktif olarak kullanımlarına açılması için mücadele edeceğiz dedi.

Çalkaya; ''Fatih'te spor yapan lisanslı gençlerimizin sayısını arttıracağız; Yüzme Bisiklet, Güreş, Judo dallarında daha da aktif röller alacağız'' dedi.

Çalkaya; ''öncelikle siz değerli gazetec arkadaşalrımza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra  daha aktif çalışacağız ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sizler bizi takip etmeye devam edin hep birlikte Fatih'te amatör sporu için, gençlerimizin aktif olarak sporun içerisinde yer almasını sağlayabilmek için el ele çalışalım'' dedi.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209