Emenike Türkiye'ye geliyor

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile eşleşen Spartak Moskova'nın gol ayağı Emmanuel Emenike, ikinci maç için "Türkiye'ye gelmeyecek" söylentilerine son noktayı koydu

Emenike Türkiye'ye geliyor

Siyamend KAÇMAZ 

MOSKOVA - Rusya Premier Ligi 5.hafta karşılaşmasında Rubin Kazan'ı evinde 2-1 yenen Spartak Moskova'nın, Fenerbahçe 'den olaylı bir şekilde ayrılan Nijeryalı futbolcusu Emenike, maç sonunda açıklamalarda bulundu.  Futboldaki şike davası nedeniyle forma giyemeden Fenerbahçe 'den ayrılmak zorunda kalan Emenike şimdi rakip olarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelmeye hazırlanıyor.  Spartak Moskova- Fenerbahçe eşleşmesinin çok ilginç bir rastlantı olduğunu dile getiren Emenike, maçların ise zorlu ve güzel geçeceğini söyledi.



" TÜRKİYE BENİM İÇİN İKİNCİ EVİM GİBİ"


Nijeryalı golcü, İstanbul 'da oynanacak rövanş karşılaşmasına gidip gitmeyeceği sorusuna ise şöyle cevap verdi: "İkinci maç için kesinlikle gideceğim. Türkiye benim için ikinci evim gibi. Türkiye ile ilgili herhangi bir problemim yok. Zaten problemim olsa Moskova'ya gelmeme izin vermezlerdi. Kesinlikle ikinci maç için Türkiye 'ye gideceğim."

Emenike, kaderin bir cilvesi olarak Fenerbahçe forması giyemediği için üzgün olduğunu da ifade ederken, sarı-lacivertli taraftarların forma giyemese de kendisini sevdiğini ve O'nun da Fenerbahçe taraftarlarına hayran kaldığını bir kez daha yineledi. (dha)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209