Denizli için son 24 saat

Yönetimden 5 isim tecrübeli çalıştırıcıyı veto etse de Denizli’yle yarın son kez masaya oturulacak

Denizli için son 24 saat
Yönetimden 5 isim tecrübeli çalıştırıcıyı veto etse de Fikret Orman başkan olarak son sözü söyleyip işi resmiyete dökecek. Küçülmeye sıcak bakan Mustafa Denizli takımda da bazı değişiklikler yapacak.

BEŞİKTAŞ’TA yılan hikayesine dönen teknik direktör konusu, yarın çözüme kavuşacak. Tayfur Havutçu’dan boşalan koltuk için yaklaşık 3 haftadır birçok adayla görüşülse de son olarak Mustafa Denizli’de karar kılan siyah-beyazlılar 24 saat içinde işi resmiyete dökecek. Yönetim kurulu içinden 5 ismin Denizli’ye sıcak bakmaması imzaların atılmasını engellerken, başkan Fikret Orman’ın bu konuda son sözü söylediği öğrenildi. Oyunu ‘Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli olsun’ şeklinde kullanan Orman, yarın tecrübeli çalıştırıcıyla biraraya geleceği ve son detayları görüşeceği öğrenildi.

BU arada Mustafa hocanın ekonomik sıkıntılar yüzünden küçülmeye gidecek olan Beşiktaş’ın bu kararına sıcak baktığı ancak buna rağmen takım içinde dengeleri sarsmadan bazı değişikler yapacağı da kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

‘HATA YAPMIŞLAR’

ÖTE yandan önceki gece bir davete katılan başkan Orman, BJK TV’nin ‘Mustafa Denizli Beşiktaş’ta’ haberiyle ilgili olarak “Hata yapmışlar” derken, teknik direktör konusunda şu açıklamaları yaptı: “Hoca konusu tam olarak bitmedi. O nedenle yönetim kurulunda gündeme de almadık. Arada sadece ufak denebilecek iki üç pürüz kaldı. Ondan sonra yönetim kurulunda bu konuyu gündeme alacağız, ondan sonra karar vereceğiz.

HERKESİN gönlünden geçen bir ismim var elbette. Benim de gönlümde biri var tabii ki. Yönetim kurulunda arkadaşlarımızla demokratik olarak oturup karar vereceğiz. İnşallah Beşiktaş için en hayırlısı olur.”

Denizli ile baş başa

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman ve Mustafa Denizli bugün son kez biraraya gelip son pürüzleri giderecekler. İki taraf da birlikte çalışacakları bu dönemde birbirilerinden beklentilerini ortaya koyacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209