Demir’den Spora Destek

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e, spora ve sporcu gençlere desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verildi.

 Demir’den Spora  Destek

 Mehmet Emin Bey İlköğretim Okulu tarafından Topkapı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, amatör spor kulüp yöneticileri, veliler ve sporcu gençler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Topkapı Spor Kulûbü Başkanı Necdet Bakır, belediyenin kendilerine antreman yapacak salon konusunda çok yardımcı olduğunu, belediye başkanının sporcu bir kişilik olmasının avantajını yaşadığını söyledi. Milli Güreşçi Serhat Karadağ’da öğrencilere spor yapmaları, sporcu ruhlu olmalarını istedi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez’de sporcu bir nesil için üzerlerine büyük görevler düştüğünü belirterek, sporun başlama noktasının amatörlük olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra öğrencilerden oluşan okulun müzik grubu 2 şarkı seslendirdi. Ardından okulun folklor ekibi halk oyunları oynadı. Daha sonra kürsüye gelen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, "Şimdiki çocuklar spor yapabilme açısından çok şanslılar. Bizim çocukluğumuzda böyle kapalı salonlar yoktu. Yağmurlu günlerde yerleri siler ya da güneşin açmasını bekler, öyle top oynardık" diye konuştu.

Törende Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e okul yönetimi ve öğrenciler tarafından spora ve sporcu gençlere yaptığı desteklerden ötürü teşekkür plaketi verildi.

Tören, sporcu gençlerin gösterileri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209