Cimbom'a Kadıköy'de 2. kupa!

Galatasaray'ın Kadıköy'de kaldırdığı kupayla mest olan camia bir heyecan daha yaşıyor.

Cimbom'a Kadıköy'de 2. kupa!

 Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın, kupasını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda almasının yankıları sürerken, gündeme bomba gibi düşecek bir gelişme daha yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Kadıköy'de ikinci bir kupa daha kaldırabilir.

Yaptığı tribün şovları ile sezona damga vuran Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, UEFA'nın organize ettiği en yaratıcı taraftar koreografisi yarışmasında boy gösterecek. İşin can alıcı yanı ise, birinci olarak taraftar grubunun, ödülünü Fenerbahçe Saracoğlu Stadı'nda alacak olması.
OYLAMA 40 ÜLKEDEN YAPILACAK
40 ülkeden yapılacak oylamalarla seçilecek en iyi 11 koreografi finale kalacak. Yarışmada oylamanın yüzde 50'si UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılacak. Geri kalan yüzde 50'yi ise 13-15 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek Avrupa Futbol Taraftarları Kongresi'ndeki delegeler belirleyecek.
KAZANAN MONACO'DA AÇIKLANACAK
Alınacak başvuruların ardından kazanan koreografi, Şampiyonlar Ligi ödül töreninde açıklanacak. Kazanan taraftar grubundan 11 üye, 31 Ağustos'ta Monaco'da oynanacak Süper Kupa finalini izleyecek. Yarışmanın en büyük favorilerinden biri olan ultrAslan 3 koreografisini oylamaya gönderdi.
KADIKÖY OLAYI ÖNEMİ ÇOK ARTIRDI
Bunların ilki, 7 Aralık 2011 tarihli Fenerbahçe derbisindeki "By By Birdie" şovu. İkincisi 26 Şubat 2012'deki Beşiktaş derbisindeki "Fatih'in Aslanları" mesajı. Üçüncüsü ise Süper Final'deki Fenerbahçe derbisindeki "Kupa ve Kadıköy" vurgusu. Öte yandan ultrAslan, yayınladığı bildiriyle Türk Telekom Arena'nın Beşiktaş ile ortak kullanımına karşı çıktı.
BY BY BIRDIE
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yenip liderliğe yükseldiği maçta yapıldı. ultrAslan, bu koreografide ezeli rakibine gönderme yaptı.
FATİH'İN ASLANLARI
Beşiktaş engelinin son dakikada geçildiği maç öncesi yapılan bu müthiş tribün şovu, Kartal'ın hocası Carlos Carvalhal'i bile duygulandırmıştı.
KADIKÖY VE KUPA
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Süper Final'deki Fenerbahçe maçında Kadıköy'de kupa kaldırılacağının mesajını vermişti, sezon sonu bu dilek gerçek oldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209